Is een relaxstoel duur?

Een goedkope relaxstoel begint ongeveer bij 800 euro en dit kan oplopen tot 4000 euro. Voor een kwalitatief goede relaxfauteuil kun je uitgaan van een gemiddelde prijs van 2500 euro. Het kan best een hoop geld voor je zijn om een goede relaxstoel aan te schaffen, maar het is ook erg fijn als je goed kan zitten en geen last hebt van pijnlijke gewrichten en spieren. Het is ook fijn als je gemakkelijker op kan staan zonder die pijn in je knieën of benen. Daar mag je best wel een beetje egoïstisch in zijn door een goede stoel voor jezelf aan te schaffen.

Maak je leven fijner en eenvoudiger

Een relaxstoel maakt je leven eenvoudiger, comfortabeler en ook gezonder. Heb je een druk leven en last van pijnlijke spieren en gewrichten en of ledematen? Je hebt dan een stoel nodig die jou de nodige ontspanning en comfort geeft, waarop je je hoofd en benen kunt laten rusten en ontspannen.

Een relaxstoel is een aanwinst voor jouw gezondheid. Bijvoorbeeld een relaxstoel met verwarming, een afstandsbediening, de mogelijkheid de stoel geheel plat te leggen, verschillende posities waarin je de stoel kan stellen, een sta-op functie en een voetenbankje. Dit zijn allemaal opties die je kan vinden in een relaxstoel. Heb je bepaalde opties niet nodig dan laat je die gewoon weg.

Een relaxstoel wordt op maat gemaakt

Een relaxstoel is speciaal gemaakt om jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. Heb je last van pijnlijke spieren, gewrichten, voeten of benen? Kamp je met pijn in de rug of nek? Een ontspannende relaxstoel kan deze pijn verlichten. Je zit in deze stoel in een betere zithouding. Je lichaam verdient het om goed te zitten zodat je je fit genoeg blijft voelen om leuke dingen te ondernemen.

Een relaxstoel is ook zeer fijn voor je als je niet makkelijk meer kan op staan. Met de sta-op functie kantel je de stoel en kan je makkelijker opstaan en ook weer gaan zitten. Met deze functie voorkom je dat je te veel druk op de knieën en benen zet. Bovendien hoef je je niet in je stoel te laten vallen, maar kan je rustig gaan zitten.

Kies voor stijl en comfort

Je hoeft niet te kiezen tussen stijl en comfort. Met de juiste relaxstoel krijg je beiden. Een relaxstoel ziet er altijd mooi en stijlvol uit en zijn prachtig afgewerkt. Waar de sta-op stoel een wat stoffig imago had, is de sta-op stoel van nu echt met zijn tijd meegegaan. Je kan kiezen uit diverse modellen, kleuren en uit stof of leer. Er zit altijd wel een model bij die past binnen jouw interieurstijl. Naast de uitstraling van de relaxstoel kun je het model ook verrijken met draaiwieltjes of een sierlijke draaipoot. Je kan een relaxfauteuil kopen die voorzien is met maximaal vijf motoren. Zo zie je: er is voor iedereen een juiste relaxstoel te vinden waar je geheel stressless in kan zitten.