Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Leuke binnen activiteiten voor kinderen: 3 tips

De donkere dagen komen eraan en je weet af en toe niet wat je met je kinderen aan moet… Voordat je het weet zijn ze uren aan het gamen of aan het scrollen op social media. Af en toe kan dit best leuk zijn, maar teveel schermtijd is niet gezond. Hun brein op een creatieve manier stimuleren is daarom enorm belangrijk. Diamond painting is een van de leukste hobby’s die je samen met je kind kunt oppakken!

Stimuleert creativiteit

Diamond painting is een creatieve hobby waar je zelfs zonder enige ervaring mee kunt beginnen. In deze diamond painting shop vind je de mooiste paintings speciaal voor kinderen. Door het opplakken van kleine glinsterende steentjes bouw je een afbeelding op en creëer je een waar kunstwerk. Tijdens het maken van een diamond painting zul je merken dat je kind helemaal tot rust komt en in een flow lijkt te zijn. Diamond painten zorgt dan ook voor een verbeterd concentratievermogen en het geeft ze een gevoel van voldoening.

Creëer een eigen plekje

De diamond painting is klaar en vol trots komt je kind het eindresultaat aan je laten zien. Of misschien heeft je kind lekker getekend en komt hij blij aangerend met de tekening. Je denkt meteen: ‘waar laat ik al die werkjes?’. Maak hier een leuke activiteit van en kijk hoe je de werkjes samen met je kind een mooi plekje kunt geven en bijvoorbeeld kunt inlijsten! Zo vind je in de diamond painting shop paintings die geleverd worden mét lijst. Ook een tekening kun je samen inlijsten en een mooi plekje aan de muur geven. Kies voor een kant-en-klare lijst of ga juist zelf aan de slag met hout en verf!

Gezellige winterlichtjes

Het wordt steeds vroeger donker en dan is het leuk om het binnen extra gezellig en warm te maken. Bewaar al je oude glazen potjes, haal wat kinderverf uit de kast en de pret kan beginnen! Als extra toevoeging kun je wat diamond painting steentjes gebruiken. Het kan voorkomen dat je wat steentjes overhoudt en deze kunnen je kinderen zo mooi gebruiken om de lichtjes extra mooi te maken.