Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Maak uw online woonwinkel vindbaar

Er zijn in Nederland vele woonwinkels actief wat de concurrentie voor deze winkels groot maakt. Als ondernemer met een dergelijke zaak weet u hier alles van en merkt u dit in uw dagelijkse operatie. Dankzij online marketing worden er aan u meer kansen geboden om uw winkel uitzonderlijk te maken ten opzichte van de concurrent om de hoek of aan de andere kant van het land. Tegenwoordig gaan veel mensen eerst online op zoek naar de spullen die ze zoeken in plaats van dat ze naar de woonwinkel afreizen. Door uw online marketing strategie op de juiste manier in te zetten komt u hoger in Google terecht wat uw zichtbaarheid en omzet zal vergroten.

U heeft inmiddels een flitsende website laten maken maar de bezoekers stijgen er niet van. Uw website is niet meer dan een digitaal visitekaartje geworden. Is dit voor u geen probleem? Dan houden zo.

Wilt u een hogere plek in een zoekmachine als Google? Ga dan aan de slag! Maar hoe?

Relevante woongerelateerde teksten schrijven

Begin zelf met het schrijven van SEO teksten of laat dit aan externe specialisten over. SEO betekent Search Engine Optimisation met andere woorden zoekmachine optimalisatie. Bij het schrijven van SEO teksten komt uw doelgroep op de eerste plaats. Zorg ervoor dat uw seo tekst relevant, waardevol en interessant genoeg is voor de bezoeker! Pas dan kunnen de juiste zoekwoorden u helpen aan het verkrijgen van een sterke en dominante positie in de Google zoekresultaten boven uw concurrent. Hoe meer mensen uw berichten lezen en zelfs delen of er positieve feedback achterlaten, des te meer Google deze teksten als nuttig en waardevol beschouwd. Hierdoor wordt Google uw grootste vriend.

Backlinks optimaliseren voor je woonwinkel

Online vindbaarheid en autoriteit creëren voor uw woonwinkel shop. Daar wilt u naartoe! Ga content creëren en verwerk de backlinks hierin.

De volgende vraag wordt vaak gesteld door ondernemers: Wat zijn backlinks? 

Kwalitatieve en relevante backlinks leveren een toegevoegde waarde aan uw online vindbaarheid. Deze backlinks dienen geplaatst te worden op voor uw doelgroep relevante websites die een sterke en goede reputatie hebben bij uw doelgroep en hoog scoren in de Google rating. Indien uw website veel en sterke inkomende links heeft, gaat deze vanzelf beter scoren bij Google.

Linkbuilding uitbesteden aan een expert

Een hogere positie in de zoekresultaten van een zoekmachine als Google verkrijgt u niet alleen door het maken van sterke content en een technisch goed ontwikkelde website. Natuurlijk zijn backlinks onmisbaar om hoger in Google uit te komen. Online ondernemingen kiezen daarom vaak voor linkbuilding omdat dit zorgt voor een gezond en natuurlijk linkprofiel. Wist u bijvoorbeeld dat linkbuilding voor 45% het algoritme van Google bepaalt? Oftewel uw online shop wordt grotendeels vindbaar dankzij deze techniek en zal meer conversie zien optreden wat tot meer omzet zal leiden.