Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Meer bezoekers op je makelaarswebsite!

Linkbuilding kan veel meer bezoekers voor je website halen. Het is een onderdeel van de SEO-strategie die de waardering van je website vergroot waardoor je hoger scoort op je google pagerank nummer. Zo wordt je website vaker als relevant gezien in een zoekmachine en klikken meer mensen sneller op de link van je website. Zo krijg je meer bezoekers. Linkbuilding is een tijdrovend proces, en daarom kan je kiezen voor linkbuilding uitbesteden. 

Hoe werkt het systeem van linkbuilding?

Waardevolle content is belangrijk op je website wanneer je dit pagerank nummer wilt omhooghalen. Krachtige backlinks genereren kan gemakkelijk gedaan worden door krachtige content te schrijven waardoor je je pagerank nummer positief kan beïnvloeden. Het opbouwen van linkbuilding bestaat onder anderen het schrijven van artikelen die waardevol zijn, het benaderen van potentiële linkpartners, het creëren van waardevolle content en backlinks. Dit kan erg veel tijd innemen en daarom kan je kiezen voor linkbuilding uitbesteden.

Door een goed bedrijf te vinden waar je linkbuilding kan uitbesteden kan je de topposities van google benaderen door online organisch te blijven groeien. Door middel van samenwerking met een bedrijf gespecialiseerd in linkbuilding krijg je kwaliteit artikelen die geplaatst worden op websites met backlinks naar website en klanten. Hoe meer domeinen en websites deze bedrijven contact mee hebben, des te effectiever de linkbuilding. Als je snel backlinks wil kopen zonder te veel moeite te doen kan je linkbuilding pakketten aanschaffen.

Wanneer je aan linkbuilding wilt beginnen is het gemakkelijkste om een pakket aan te schaffen. Voor een makelaars website bestaat er bijvoorbeeld een pakket speciaal gemaakt voor deze sector. Denk bijvoorbeeld aan een tekst over wat een makelaar doet, waarom een makelaar handig is en welke verschillende soorten service een makelaar aanbiedt. Vervolgens worden er links of zoekwoorden geplaatst in het artikel die verwijzen naar jouw website of die van je klanten. SEO-content zorgt er voor dat je meer bezoekers krijgt op je website. Kies ervoor om bij een website zoals Cliqi je linkbuilding uit te besteden zodat je meer tijd hebt om te focussen op belangrijkere zaken en toch hoger op de ladder kunnen te komen bij populaire zoekmachines

Waarom linkbuilding uitbesteden

Wanneer je als makelaarsbedrijf je website op een hoger niveau wilt brengen is linkbuilding een hele goede optie. Natuurlijk kan je het ook zelf doen. Het kost heel veel tijd om waardevolle artikelen te schrijven en partners te vinden. Je kan er natuurlijk voor kiezen om in je kantoor te zitten en samen te doen met je team, maar dit kost meer tijd dan je denkt. Een mobiele airco 12000 btu is perfect om je kantoor koel te houden voor dit soort lange klussen.

Wanneer je lang aan een project moet werken maar niet constant een heel airco systeem in je huis of kantoor wilt hebben is de mobiele airco de perfecte optie. Je kan de airco gemakkelijk verplaatsen van kamer naar kamer en opbergen wanneer dit nodig is. Zo zit je in de perfecte omstandigheden om linkbuilding teksten te schrijven!