Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Met deze tips creëer je een industrieel interieur!

Blader eens één woonmagazine door en de kans is groot dat je een industrieel interieur tegenkomt. Het is één van de populairste woonstijlen van dit moment. Wil jij ook een gaaf industrieel interieur in jouw huis? Dat kan! Met deze tips voel jij je binnen no time helemaal thuis.

1. Kleurkeuze
Allereerst is het belangrijk dat je weet welke kleuren en bij een industrieel passen. De kleuren grijs, zwart, wit, taupe, bruin, groen en blauw doen en altijd goed. Natuurlijk kan je ook items toevoegen in de ruimte in andere kleuren, maar kies altijd wel voor een basis van één van deze kleuren.

2. Materialen
Zoals we al hebben aangegeven passen stoere materialen perfect bij een industrieel interieur. Maar wat verstaan we eigenlijk onder stoere materialen? Je kan denken aan hout, metaal, beton en baksteen. Ook wordt leer vaak toegepast binnen een industrieel interieur.

3. Raamdecoratie
Een belangrijk onderdeel binnen elk interieur. Met raamdecoratie tover je binnen no time de ruimte om tot een sfeervol geheel. Kies je voor een houten jaloezie? Dit past hartstikke goed bij deze woonstijl.

4. Meubels
Uiteraard mogen industriële meubels niet ontbreken binnen een industriële woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige houten eettafel, plaats een leren fauteuil in de hoek van de woonkamer en een metalen wandkast in de woonkamer. Ideaal!

5. Accessoires
Accessoires fleuren elke ruimte helemaal op. Met accessoires maak je jouw woonruimte hartstikke persoonlijk en geef je jouw eigen twist aan het geheel. Van een wandrek gemaakt van staal tot aan een stoere industriële vloerlamp en schilderijtjes boven de eetkamertafel: mix and match jouw favorieten.

Hoe ziet jouw ideale industriële interieur eruit?
We hopen dat je iets aan deze tips hebt. Een handige tip die we je nog mee willen geven is om eens een kijkje op Pinterest te nemen. Laat je inspireren en ga zelf aan de slag met de styling van jouw ideale industriële interieur.