Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Met deze tips maak jij je woning nog persoonlijker 

Het kan best lastig zijn om het interieur in huis van een persoonlijk tintje te voorzien. In dit artikel helpen we je met enkele tips op weg! Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een persoonlijke fotokalender maken bij albelli.be? Het maken van de fotokalender is heel eenvoudig en kost je niet meer dan hooguit een paar uur; afhankelijk van de kwaliteitseisen die je hieraan stelt voor jezelf. Daarbij hoef je geen ervaring te hebben met het vormgeven van kalender of bijvoorbeeld fotoboeken; de tool is door iedereen te gebruiken. Pak je tablet of laptop er eens bij en ga aan de slag met een fotokalender voor jouw woning!

Fotokalender met foto’s van je gezin

Er zijn verschillende manieren waarop je een fotokalender invulling kunt geven. Denk hierbij aan het onderscheid tussen een fotokalender met foto’s die je gemaakt hebt van de natuur, een huisdier en bijvoorbeeld vakantie en een fotokalender met foto’s van gezinsleden. Niet iedereen vindt het even prettig om foto’s van zichzelf in huis te hebben hangen. Door voor zelfgemaakte foto’s van de omgeving of een vakantiebestemming te kiezen, geef je met een fotokalender alsnog een persoonlijke touch aan het interieur in huis. Zorg dat de foto’s die je aan de kalender toevoegt van hoge kwaliteit zijn. Het komt het eindresultaat ten goede. Hang je de fotokalender op in het toilet of in de keuken?

Creëer een mozaïek van foto’s in het trapgat

Een alternatief voor het gebruik van een fotokalender in huis, is het creëren van een mozaïek met foto’s in het trapgat. Vaak is het lastig het trapgat op een leuke manier te decoreren. De foto’s van gezinsleden helpen je hierbij. Maak in het mozaïek gebruik van verschillende formaten foto’s en fotolijsten. Je kunt er ook voor kiezen om te variëren in de kleur van de fotolijstjes. Combineer rechte en liggende fotolijsten met elkaar, om voor een speels geheel te zorgen. Het hoeft niet te strak te zijn.

Tip: kijk eens op een platform als Pinterest, waar je verschillende voorbeelden treft van een dergelijk mozaïek met foto’s. Overigens kun je ook hier kiezen voor foto’s die je zelf gemaakt hebt in plaats van foto’s van gezinsleden.

Tekeningen op basis van foto’s

Een derde optie is het gebruik van tekeningen van gezinsleden aan de wand in huis. Je kunt deze tekeningen laten maken op basis van foto’s die je meestuurt. Er zijn verschillende creatievelingen die een dergelijke dienst aanbieden. Een leuk idee voor een verjaardagscadeau!