Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Miele wasmachines in verschillende types

Een goede wasmachine zorgt er altijd voor dat de was er schoon uitkomt. Wasmachines zijn in de basis allemaal hetzelfde. Het verschil zit voornamelijk in de specificaties die de verschillende soorten aanbieden. Er bestaan drie soorten wasmachines:
• Vrijstaande wasmachine
• Inbouwmachine
Was-droogcombinatie
Deze soorten zijn verkrijgbaar in diverse merken. Miele wasmachines bieden ook die drie soorten aan.

Advies voor de juiste type wasmachine

Uit de Miele wasmachines kun je de juiste type vinden die past bij jou. Met behulp van een vergelijkingstool kan er worden gekeken of Miele geschikt is. Er bestaat ook altijd de mogelijkheid om alsnog voor een ander merk te gaan zoals de Bosch wasmachine. Hieronder worden de soorten wasmachine beter toegelicht.

Vrijstaande wasmachine

Een vrijstaande wasmachine wordt het meest verkocht. Deze type Miele wasmachines bestaat uit een voorlader of een bovenlader. De voorlader neemt wat meer ruimte in beslag dan de bovenlader die in het algemeen smaller is. Als je kiest van een voorlader is er de mogelijkheid om eventueel een droger erbovenop te plaatsen. De wasmachine met bovenlader heeft een deksel boven op de wasmachine. Dit apparaat wordt vooral gebruikt in ruimtes die praktisch ingedeeld worden.

Inbouw wasmachine

Dit zijn wasmachines die onder een blad bevestig kunnen worden. Deze wasmachine heeft een identiek paneel dat aansluit op het paneel van de keuken of bijkeuken. Het apparaat kan helemaal weggewerkt worden in de ruimte waarin de wasmachine staat.

Was-droogcombinatie

Dit is een wasmachine waarin een droger is ingebouwd. Deze combinatie zorgt ervoor dat de was schoon en droog wordt. Het is een apparaat dat weinig ruimte nodig heeft en is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Miele wasmachines beschikken over functies

Wasmachines beschikken over verschillende handige functies die het wassen gemakkelijker maken. Als basis bestaat de wasmachine uit verschillende programma’s. De programma’s zorgen ervoor dat verschillende materialen op de juiste manier gewassen kunnen worden. De functies die de Miele wasmachines hebben, bieden extra instellingen aan zodat de was beter zijn kwaliteit kan behouden. Het wasprogramma wordt ingevoerd met behulp van een aantal factoren:
• Temperatuurverloop
• Waterverbruik
• Trommelbeweging
• Toerental
• Programmaduur

Deze verschillende factoren kunnen invloed hebben op technologieën waaruit de wasmachine bestaat. Het kan voordelen met zich meebrengen en kosten besparen. Tegenwoordig worden wasmachines ook uitgeleverd met Wifi Connectie. Deze functie zorgt ervoor dat het mogelijk is om via de smartphone de status van de wasmachine te bekijken. Dit kan op alle mogelijke locaties. De functie kan ook de conditie van de wasmachine bijhouden zodat er op tijd actie kan worden ondernomen om problemen te voorkomen. Er zijn ook Miele wasmachines die beschikken over een vlekkenfunctie. Dit is een functie die doelgericht bepaalde vlekken kan behandelen. Hoe meer functies een wasmachine heeft, hoe duurder de wasmachine kan zijn. Niet iedereen heeft alle functies nodig waardoor het overbodig zou zijn om voor de functies te betalen.

Online zijn er verschillende mogelijkheden die kunnen helpen bij het vinden van de juiste wasmachine. Door Miele wasmachines met elkaar te vergelijken kan er worden gekeken welke wasmachine het beste aansluit op jouw behoeftes.