Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mobiele airco

Is het tijdens warme dagen erg warm in je woning? Dan biedt een mobiele airco uitkomst. Het is een goede oplossing om verschillende kamers, zoals je slaapkamer, woonkamer of studeerkamer te koelen. Maar, wat voor soorten mobiele airco’s zijn er eigenlijk en waar moet je opletten als je er eentje aanschaft? Dit zijn vragen die wij behandelen in dit artikel. Zo schaf jij de juiste mobiele airco aan. 

Mobiele airco zonder slang

Airco’s met een slang zijn niet altijd een praktische oplossing. Heb je bijvoorbeeld geen raam waar je de slang uit kunt hangen? Dan kun je kiezen voor een mobiele airco zonder slang. Wil je deze variant aanschaffen omdat je het vervelend vindt dat het raam altijd open staat? Je kunt ook kiezen voor een mobiele airco met slang in combinatie met raamafdichting. 

Belangrijk om te weten is dat airconditioning altijd een afvoer nodig heeft om de warme lucht af te voeren. Als je kiest voor een mobiele airco zonder slang kies je eigenlijk voor een aircooler. Deze apparaten werken middels waterkoeling. Deze apparaten koelen minder dan een échte airconditioning. Dus dit is een belangrijk feit waar je rekening mee moet houden. Het voordeel van een mobiele airco zonder slang is dat het apparaat doorgaans goedkoper is en minder lawaai produceert. 

Beste mobiele airco

Wat is de beste mobiele airco? Dit is een vraag die je jezelf stelt als je op zoek bent naar een mobiele airco. Gelukkig zijn er jaarlijks testen die bekijken wat de beste apparaten zijn. Dit scheelt je een bult uitzoekwerk en helpt je bij het vinden van het juiste type. Op Google vind je veel diverse partijen die testen uitvoeren. Vergelijk diverse testen met elkaar en bekijk welk product het vaakst het beste uit de test komt en dus de beste mobiele airco is. Ook kun je informatie inwinnen bij de Consumentenbond voor het kopen van een mobiele airco

Mobiele airco kopen

Ben jij de hitte zat en wil je graag een mobiele airco kopen? Bij Wonen Inside vind je een selectie van topkwaliteit mobiele airco’s die jouw hitteprobleem kunnen oplossen. Klik verder om meer informatie over het product te lezen en om het product te kopen bij de aanbieder. Voor meer informatie bekijk de productpagina van de aanbieder of neem contact op met de aanbieder van het product. Wonen Inside verzameld allerlei topproducten van diverse aanbieders zodat het voor jou gemakkelijker is om een mobiele airco te kopen. 

Mobiele airco kopen waar op letten

Waar moet je op letten als je een mobiele airco wilt kopen? Kijk bijvoorbeeld ook goed naar energieverbruik. Wellicht koop je een goedkoop apparaat omdat de prijs zo laag is, maar vervolgens verbruikt de mobiele airco behoorlijk veel stroom. Kijk ook goed naar de ruimte die je wilt verkoelen, tot hoeveel graden je de ruimte wilt verkoelen en hoe het apparaat verkoeld? Zo heb je ook apparaten die zorgen dat de luchtvochtigheid omlaag gaat en dat het dus minder benauwd wordt. Succes bij de aanschaf van je mobiele airco!