Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Onze partner THEBAGSTORE geeft week lang kleur aan Black Friday

Niet langer tobben over het mooiste kerstgeschenk voor je geliefde. Een last minute Sinterklaascadeau regelen voor je broer. Of zelf op zoek naar een nieuwe tas. Van maandag 22 november tot en met maandag 29 november heb jij de tijd om bij THEBAGSTORE een echte Black Friday Deal of een Sale te scoren.

Dit zijn de kortingsdeals!

THEBAGSTORE biedt maar liefst een volle week 20 procent korting op de hele tassen collectie (de kortingscode vind je op www.thebagstore.nl). Van maandag tot en met maandag kun je gebruik maken van deze lekkere kleurrijke Black Friday Kortingsdeals. Daar word je toch vrolijk van!

20 procent korting op alles? Ja, op alles. Zelfs op alle tassen in de sale! Dat is nog eens een extra korting. Uiteraard met uitzondering van de specifieke Black Friday Deals, want dat zijn al de vetste deals.

Black Friday Deal? Een oogje op de Gennicci tas van 109,95? Die gaat er nu uit voor 48,95! Wat zeg je daarvan!

Black Friday Week Sale: wilde jouw vriendin altijd al die geweldig mooie witte Matt & Nat vintage rugzak Breeze? Dan staat deze in de sale van 150 voor 90 euro. Die tas gaat voor nog eens 18 euro minder de deur uit, want op die sale-prijs krijg je nog eens twintig procent korting.

Let goed op deze mega deals van Burkely en My o My! Stijlvol naar kantoor!

Voor de heren

Ga het nieuwe jaar in met een stijlvolle Burkely Rain Riley rugzak. Een waterdichte leren werktas in zwart, groen of deze cognac kleur. Een tas van een hoge kwaliteit die jou niet 219,95 kost, maar slechts 125 euro! Allemachtig van een korting.

Liever een laptopbag voor naar kantoor? Dan bieden we de schitterende Burkely Rain Riley 15 inch laptoptas in zwart (of groen of blauw) aan van 199,95 voor 125 euro. Niks meer aan toe te voegen.

Voor de dames

Stijlvol naar kantoor in 2022 doe je met deze Myomy Boxy Locker Work Hunter in zwart of bruin. Een kwaliteitstas die elegant en functioneel is. Geschikt voor een 13 inch laptop en nog zoveel meer. De prijs? 169 euro. En dat was tot aan de Black Friday Week 269,95 hè!

De details maken de tas! De Myomy Carry Backpack Work Hunter onderscheidt zich van iedere andere tas door het bijzondere ontwerp, kenmerkend voor het kwaliteitsmerk My o My. Van prachtig en duurzaam leer gemaakt, voorzien van bijzonder elegante handvaten en als rugtas te gebruiken. Uitgerust om er een 17 inch laptop in mee te dragen. Prachtexemplaar! Van 239,95 euro voor 150 euro. Deal!