Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Op zoek naar inspiratie om je trap een nieuwe look te geven?

Op het gebied van wonen en lifestyle is er heel veel inspiratie die je kunt opdoen via magazines of op verschillende sites.

Heel erg leuk natuurlijk om je eigen stijl te bepalen of je juist daarin te willen onderscheiden.

Zelfs de trap komt steeds vaker in beeld. En dat is een goede zaak. Niet alleen om je woning helemaal af te kunnen maken en de trap te betrekken bij de rest van je huis maar ook voor het vergroten van de veiligheid, de sfeer of de nodige geluidsdemping.

Ga je voor tapijt of voor die leuke ledverlichting

Waar vroeger vaak voor tapijt werd gekozen of schilderen is nu de trend aan het verschuiven in een trap renoveren.

Steeds vaker kiest men voor een betonlook en/of die mooie ledverlichting in de trap. Eigenlijk is op dit gebied heel erg veel mogelijk.

Hoe zorg je voor die moderne trap, waar moet je op letten en wat zijn de kosten?

Stappenplan volgen

Als je je al een beetje georiënteerd hebt en weet wat je leuk vindt en bij je stijl past ben je al aardig goed op weg. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je budget is en of de trap het enige is wat in huis nog gerenoveerd moet worden of dat er nog meerdere klussen aangepakt moeten worden.

Dit alles bepaald namelijk mede de prijs. Een trap bekleden is arbeidsintensief en wordt gedaan door een traprenovatiespecialist. Elke trap en wens is namelijk anders.

Ben je handig en renoveer je de trap zelf? Of schakel je toch liever een deskundige in? Allemaal vragen om goed over na te denken.

Invullen en vergelijken

Ga heel gemakkelijk je wensenlijstje voor je moderne trap langs en vul alles in. Bepaal zo de kosten en kom erachter hoeveel tijd er nodig is om de traprenovatie geheel uit te kunnen voeren. Lees daarna op je gemak alles rustig door en vergelijk de opgevraagde offertes.

Die moderne trap is nu bijna binnen handbereik. En volop genieten van het resultaat is het enige wat je straks nog hoeft te doen!