Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Past een standaard babymatras niet? Dit is de oplossing!

Zit u al maanden lang te stoeien met het vinden van een babymatras dat passend is? Dan heeft Het Matrasatelier de oplossing voor u. De babymatrassen van het Matrasatelier zijn in alle maten en vormen te bestellen, stop dus nu met uw zoektocht naar een passend babymatras!  

Maar waarom een babymatras op maat? 

Een babymatras op maat zal de baby bij staan tijdens de ontwikkeling en groei in de eerste levensjaren. Groei en ontwikkeling staat tenslotte centraal in de eerste levensjaren van een baby, daarom is een goed matras goudwaard. Een babymatras op maat van het Matrasatelier, zorgt voor comfort en veiligheid tijdens het slapen. Maar er zijn nog meer voordelen, die u niet mag missen! 

  • Ondersteuning van de rug en nek;
  • Ventilatie en veiligheid door de 3D Optimal Air© stoffering;
  • En een instopstrook, hierdoor zullen de dekentjes altijd goed blijven zitten. 

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten babymatrassen, hieronder meer daar over.  

Welke soorten babymatrassen zijn er allemaal? 

Bij het Matrasatelier kunt u kiezen uit drie soorten babymatrassen, namelijk:

Blue Comfort babymatras

Een blue comfort babymatras heeft een goede prijs, en een goede kwaliteit. Het matras is gemaakt van hoogwaardig koudschuim. Hoogwaardig koudschuim heeft als voordelen dat het schimmelwerend is, vocht afvoerend en ventileert. 

Green Comfort babymatras

Een green comfort babymatras is een milieubewuste keuze. Dit type matras is namelijk, geproduceerd uit productieprocessen met 100% vernieuwbare energie. Een perfecte keuze alles je milieubewust wilt zijn.  

Gold Comfort babymatras

Een gold comfort babymatras is de meest luxe uitvoering, binnen de babymatrassen. Dit matras is voorzien van pocketvering en toplaag hoogwaardig koudschuim. Hierdoor voelt het voor de baby erg zacht aan en zal het erg comfortabel slapen. 

Maar hoe zit het met de veiligheid van een babymatras? 

De veiligheid van de baby is van groot belang. Dan kan ik u gerust stellen, de babymatrassen van het Matrasatelier zorgen voor een veilige slaap en een comfortabele slaap. Dit allemaal dankzij de gepatenteerde 3D Optimal Air© stoffering. Door deze stoffering kan de baby altijd lucht tot zich krijgen, ook als de baby op ze buik met ze mond op het matras ligt. De unieke instopstrook, zorgt er ook voor dat de baby niet kan rollen tijdens zijn slaap. 

Over Matrasatelier 

Al 25 jaar bestaat het familiebedrijf ‘’Matrasatelier’’. Een bedrijf dat al 25 jaar ervaring heeft, dat wilt toch iedereen? Elke dag werken onze specialisten vanuit onze missie, namelijk zo duurzaam mogelijk matrassen ontwikkelen. Dus als u een matras aanschaft, kunt u ervan uit gaan dat het matras zo duurzaam mogelijk is ontworpen en gemaakt. Alle matrassen bij het Matrasatelier zijn op maat gemaakt, dit zal zorgen voor een heerlijke nachtrust!