Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pirate proxy

Al jaren is er juridisch getouwtrek rondom de meest populaire pirate proxy: The Pirate Bay. Met als uiteindelijk resultaat dat het platform in 2017 geblokkeerd is door Ziggo en XS4All. Voor veel mensen was dit de to-go plek voor het downloaden van torrents. Nu dit niet meer mogelijk is, moeten entertainment-fanaten op zoek naar een andere pirate proxy. Maar, wat zijn alternatieven voor The Pirate Bay? Wij hebben de beste opties voor je op een rij gezet. Zo hoef jij niet eindeloos te zoeken tussen al die verschillende platformen, waar van de helft uiteindelijk niet werkt. 

Tip: als je gebruik maakt van een pirate proxy, zorg dan dat je gebruik maakt van een VPN-dienst. Naast de legale content op torrent sites, staat er ook veel illegale content op een torrent site. Daarom is het altijd verstandig om een VPN-dienst te gebruiken die je identiteit verbergt. Daarnaast beschermt een VPN-dienst je ook tegen inbraken en kun je hiermee buitenlandse sites en streamingdiensten, zoals het Amerikaanse aanbod van Netflix, bereiken.

Let op: het downloaden van torrents kan illegaal zijn. Het bezoeken en gebruiken van de websites is geheel op eigen risico.

Pirate proxy YTS

Voor films ben je bij yts.mx aan het juiste adres. Deze pirate proxy heeft een enorm uitgebreid aanbod aan films, die altijd van goede kwaliteit zijn. Het aanbod wordt vaak vernieuwd, dus je kunt doorgaans genieten van de meest recente films. Met het oog op topkwaliteit is er zelfs een 4K-aanbod, precies goed voor de mensen die op zoek zijn naar de beste kwaliteit. Het voordeel van YTS is dat het platform ook ondertiteling aanbied, dus de kans is groot dat je een bijpassende ondertiteling vindt. Oftewel, YTS is een waardige pirate proxy waar je veel plezier aan kunt beleven.

Pirate proxy RARBG

De volgende pirate proxy die we bespreken is rarbg.to. Zodra je landt op dit platform denk je dat het een verouderd platform is waar niks meer aan gedaan wordt. Niks is minder waar, de site doet precies wat je ervan verwacht: namelijk een enorm en up-to-date aanbod leveren aan torrents. Het is één van de meest bezochte torrentsites, dus dat geeft wel aan dat het platform garant staat voor kwaliteit. Deze pirate proxy levert overigens niet alleen torrents, maar ook nieuwsupdates op het gebied van entertainment. Heb je keuzestress? Wellicht dat leuke nieuwsupdates betreft films je in een goede richting kunnen duwen.

Pirate proxy 1337X

In 2018 was 1337X de op twee na populairste torrentsite, een waardige pirate proxy dus. Het platform is zeer actief en kent veel uploaders, grote kans dat je hier de torrent vindt die je zoekt. Je kunt hier terecht van films, tot tv-series en muziek. Mocht je keuzestress hebben, je vindt hier veel lijstjes, zoals:

  • De top 100 populairste torrents van de maand.
  • De trending torrents van de week.
  • De meest populaire torrents van de dag.

Hiermee kun je goed uit de voeten om een geschikte torrent te vinden.

Pirate proxy KickassTorrents

Tot slot hebben we de pirate proxy KickassTorrents. Dit platform is waarschijnlijk na The Pirate Bay de meest bekende torrentsite. De oprichter werd in 2016 gearresteerd en daarna werd er een nieuwe website gelanceerd. Het platform is niet meer te bereiken via het originele adres, maar via katcr.to kun jij nog steeds genieten van een uitgebreid aanbod aan torrents.

Pirate proxy lijst

Wil jij gewoon ouderwets gebruik kunnen maken van The Pirate Bay? Dat kan door gebruik te maken van pirateproxy.wtf. Op dit platform vind jij een lijst aan klonen van The Pirate Bay. Ze zullen niet allemaal werken, dus je zult zelf door de lijst moeten filteren welke wel werkt. Maar goed, als je er eenmaal een gevonden hebt, kun jij ouderwets genieten van The Pirate Bay.

Nogmaals, het gebruik van een pirate proxy is op eigen risico. Bescherm jezelf en gebruik een VPN-dienst!