Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Radiator voor in het toilet

Wanneer je op het toilet zit, dan is het fijn om net zoals in de rest van je woning ook deze ruimte op de juiste temperatuur te hebben. Je zit nou eenmaal comfortabeler dan wanneer het ijskoud is. Het is daarom ook zeker aan te raden om voor een goede radiator te gaan. Op het gebied van toilet radiatoren zijn er veel mogelijkheden. Maar welke radiator past het beste in deze kleine ruimte en waar moet je op letten bij de aankoop van dit product? Hieronder geven we je de beste tips en vertellen we je alles over de diverse radiatoren.

Altijd de juiste temperatuur in het toilet

Ook al breng je dagelijks niet heel veel tijd door op het toilet, toch is het fijn dat wanneer je er bent deze ruimte ook goed is verwarmd. Niet alleen voor jou is dit fijn, maar ook voor je gezinsleden en visite. Op deze manier wordt het een aangename ruimte waar je niet binnen 1 minuut weer uit hoeft te vertrekken doordat het zo koud is. Met een radiator voor in het toilet zorg je ervoor dat het constant een juiste temperatuur is, op welk moment van de dag je ook naar het toilet gaat.

Plaats en soort radiator bepalen

Wanneer je een radiator gaat plaatsen in het toilet, dan is het goed om van te voren te bekijken waar de radiator komt te hangen. Als je de plek van te voren weet kun je gerichter zoeken naar een radiator die goed in de ruimte past. Komt de verwarming aan de achterwand boven het toilet te hangen of wil je een lage radiator naast het toilet? Of heb je een lege hoge muur waar je een smalle radiator wil plaatsen? Het kan allemaal. Naast de plek is het ook slim om te bekijken welk soort radiator je wil. Hiermee dien je rekening te houden met het aansluitpunt. Wanneer je een aansluitpunt in het toilet hebt voor een normale radiator, dan kun je daar voor gaan. Heb je die niet, maar beschik je wel over een stopcontact? Ga dan voor een elektrische radiator! Zo’n radiator kan beslist een ruimte zoals een toilet verwarmen.

Verschillende radiatoren voor in het toilet

Je kunt kiezen voor een groot aantal verschillende radiatoren voor in het toilet. Denk aan een normale radiator, maar wanneer je niet beschikt over een aansluitpunt maar wél over een stopcontact dan kun je gaan voor een elektrische variant. Wanneer je een kleine radiator dichtbij de grond wil hebben dan kun je gaan voor een horizontale paneelradiator. Liever voor een verticale radiator gaan op een klein stukje wand? Dan kun je bijvoorbeeld voor een smalle en hoge designradiator gaan. Designradiatoren zijn een eyecatcher in ieder toilet. Deze populaire radiatoren zijn in veel verschillende uitvoeringen te vinden en staan dan ook mooi bij moderne en industriële stijlen. Een radiator op de achterwand van het toilet is ook een populaire keuze. Een platte radiator staat hier het mooiste. Tegenwoordig zijn radiatoren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk aan zwart, mat zwart, koper, goud, RVS, wit en nog veel meer!