Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ronde tuintafels: praktisch, veelzijdig en gezellig

In je tuin wil je natuurlijk optimaal kunnen relaxen. Je tuinmeubelen spelen daarbij een grote rol. Met kleine bijzettafeltjes en tuinkrukjes kun je allerlei verschillende zitjes creëren. Ideaal als je even rustig wilt werken of gezellig met een paar vrienden of vriendinnen wilt bijkletsen. Ronde tuintafels zijn daarbij ideaal: zo kan iedereen gemakkelijk een hapje en drankje pakken en voelt niemand zich buitengesloten.

Qua vormen zien we steeds meer rond in de tuin. Dat is niet zo gek, want ronde tuintafels zijn hartstikke praktisch. Je kunt er met een groep mensen omheen zitten, zonder dat iemand buiten het gesprek valt. Dat zorgt vaak voor een wat meer ongedwongen sfeer dan dat je gasten allemaal op een rijtje zitten. Ook voor het eten is een ronde tuintafel ideaal. Iedereen kan gemakkelijk het eten op scheppen en mocht je nog een andere tuintafel hebben, dan kun je de ronde tafel als bijzettafel gebruiken. De ronde tuintafels van Van de Garde zijn er in ieder formaat, voor allerlei verschillende gelegenheden en in allerlei prijsklassen. Een ronde tuintafel van 120 cm is ideaal voor vier personen. Maar er zijn ook grotere tafels verkrijgbaar voor zes, of acht personen.

En natuurlijk zijn er ook kleine ronde bijzettafeltjes te koop. Deze zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken en kun je gemakkelijk verplaatsen. Het is heel handig om op een terras meerdere tafeltjes te gebruiken. Dat heeft een speels effect en je creëert daarmee verschillende zitjes. Ook met grote gezelschappen zijn de tafels ideaal. Zo kan iedereen gemakkelijk bij de hapjes en de drankjes. Uiteraard kun je de tafeltjes ook gebruiken voor leuke accessoires, zoals een bloempot of een lampje.

Tuinkrukken

Net als de bijzettafels zijn ook tuinkrukken niet alleen hip, maar ook hartstikke handig. Ze staan leuk in de tuin en je hebt altijd een extra plekje voor onverwachte gasten, zonder dat je zware tuinmeubelen uit de schuur hoeft te halen. Tuinkrukken zijn namelijk lichtgewicht en je kunt ze heel gemakkelijk stapelen. Daarnaast zijn ze ideaal  om als voetenbankje te gebruiken!

Kleuren en materialen

De ronde tuintafels, bijzettafels en de tuinkrukken zijn natuurlijk in allerlei kleuren en materialen verkrijgbaar. Vooral het kiezen voor kleur is hip. Niets is niets te gek. Van zachtgroen tot oranje en van paars tot okergeel. Maar je kunt natuurlijk ook tuinmeubelen in neutrale kleuren kopen en juist kleur aanbrengen in je accessoires. Zo geef je je terras een eigen unieke sfeer. Ben je er even op uitgekeken? Dan kun je de uitstraling van je terras veranderen. Kies bijvoorbeeld eens voor pastelkleurige kussens. Daar word je toch gelijk heel vrolijk en blij van?

Hartman

Ben je op zoek naar tuinmeubelen van de beste kwaliteit? Kies dan voor het merk Hartman. Dit is echt een begrip in de wereld van de tuinmeubelen. En zeer terecht. Alle Van der Garde Hartman meubelen hebben een mooie vormgeving, een heerlijk zitcomfort en een superieure kwaliteit. Bovendien zijn de Hartman meubelen weersbestendig, gemakkelijk te onderhouden en hebben ze een zeer lange levensduur.