Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Rustig of creatief? Interieurtips die altijd werken

Zo creëer je een interieur dat bij jou past

Wil je een rustig of juist een creatief ogend interieur? Er zijn diverse manieren om een interieur te creëren dat precies bij jouw wensen past. Gaat jouw voorkeur uit naar een rustige uitstraling, dan is een tv meubel wit de ideale optie. Zo creëer je een strakke en moderne look in jouw woonkamer. Wij zochten wat interieurtips bij elkaar die altijd werken en hebben ze voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie.

Koop een mooi tv meubel

Met een mooi tv meubel kun je jouw woning echt iets extra’s geven. Ga bijvoorbeeld voor een tv meubel zwart dat net iets boven de grond zweeft, zodat je woning een creatieve uitstraling krijgt. Wat zo fijn is aan een tv meubel, is dat je hier al je spullen in kunt opbergen. Je ziet ze dus niet staan. Ook kun je kabels netjes achter de tv wegwerken. Hierdoor creëer je ook meteen een rustige uitstraling. En het fijne is dat je minder vaak hoeft te stoffen, omdat je spullen immers veilig zijn opgeborgen.

Creëer een fijne zithoek

Een fijne zithoek mag zeker niet ontbreken in jouw huis. Ben je wat creatiever, dan is het erg leuk om een hoekbank met poef te kopen en op de grond allerlei kussens te plaatsen. Leg een mooi vrolijk kleed op de vloer en je hebt een plek waar je je heerlijk terug kunt trekken. Gaat jouw voorkeur uit naar een rustig interieur, dan kun je kiezen voor een leren of velvet hoekbank en dit afmaken met een wollen kleed op de vloer in een neutrale kleur.

Vergeet de wanddecoratie niet

Als je muren nog vrij kaal zijn, kun je deze het beste afmaken met een mooi kleurtje. Wanneer je een rustige interieurstijl hebt, kun je het beste kiezen voor wit of aardetinten. Ben je iets creatiever, dan is het een leuk idee om je wanden in een felle kleur te verven. Je kunt er ook voor kiezen om slechts een wand in een opvallende kleur te verven en de rest wit te laten. Mocht je lege hoekjes hebben, dan kun je deze ook voorzien van kunst of hangplanten aan de muur hangen.

Ga voor een echte eyecatcher

Wat je ook kunt doen met lege hoeken in huis, is deze voorzien van een echte eyecatcher. Ga voor een statement piece zoals een grote vaas met een prachtig boeket droogbloemen, een opvallend meubelstuk of een gaaf kunstwerk.

Ga aan de slag met onze tips en creëer een interieur dat precies bij jou past.