Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Slim je huis beveiligen

Heb je onlangs een nieuw huis gekocht? Dan is het fijn als je er comfortabel, maar ook vooral veilig kunt wonen. Je wilt immers niet constant bang in je eigen woning rondlopen. Dit geldt ook voor als je al een woning hebt. Je kunt altijd extra zaken toevoegen. Hierbij is het goed als je de focus legt op het slim beveiligen van je woning. Zoek jij naar meer beveiliging voor je woning? Of heb je geen kennis van een slimme beveiligingsoptie? In dit artikel zullen je up-to-date brengen over een slimme beveiligings manier. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
 

Op een slimme manier rookvrij zijn

De meest rookmelders laten je weten wanneer je in gevaar bent in je huis. Op dat moment zal de rookmelder afgaan. Wanneer je echter gebruik maakt van een slimme rookmelder zal deze je ook op de hoogte brengen van rook gevaar wanneer je niet thuis bent. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over brandgevaar in je huis. Dit is ook meteen een groot voordeel als je een slimme rookmelder aanschaft. De ander voordeel is dat je de meldingen de rookmelder als pushbericht op je telefoon te zien krijgt. Via je telefoon kun je het alarm ook uitschakelen. Hoe handig is dat? Het fijne aan deze rookmelder is dat je het ook kunt verbinden aan andere slimme apparaten. Je kunt hierbij denken aan een slimme thermostaat. Daast kun je ook meerdere rookmelders aan elkaar koppelen.

Soorten slimme rookmelders

Er is een breed assortiment aan slimme rookmelders. Een van deze rookmelders is Ajax rookmelder Fireprotect. Deze zijn verkrijgbaar in een zwarte- en witte kleur. Deze rookmelders passen dus in elk interieur. Het toffe aan deze rookmelder is dat het is voorzien van een temperatuursensor. Als er een plotselinge wisseling in temperatuur is, zal de rookmelder je hier meteen van op de hoogste zetten. En geen zorgen, want de batterij gaat lekker lang mee. Naast deze rookmelder de Nest Protect rookmelder een waardig product. Deze rookmelder is uitgerust met een koolmonoxide sensor. Vanzelfsprekend zal deze slimme rookmelder je waarschuwen als giftige koolmonoxide stoffen in de lucht hangen. Houd je liever van digitale apparaten? Dan kun je kiezen voor de Klik-aan-Klik-Uit rookmelder.

Kortom, kun je jouw huis slim beveiligen met een slimme rookmelder. Deze laten je niet alleen weten of er sprake is van rook als je thuis bent, maar ook er je afwezig bent. Deze rookmelders kun je bedienen via je mobiele telefoon. Er zijn verschillende slimme rookmelders. Welke je kiest hangt van je persoonlijke voorkeuren af.