Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Tijd voor een nieuw kleurtje in je woonkamer? Zo doe je ideeën op

Ben jij de kleur in je woonkamer echt helemaal zat en ben jij wel toe aan een fris windje door je woonkamer? Dan wordt het echt tijd voor een nieuwe kleur, maar hoe kies je die als je helemaal geen inspiratie hebt. We hebben er allemaal wel eens mee te maken, even geen inspiratie terwijl we zo graag willen dat dingen veranderen. Wist jij dat je inspiratie voor je woonkamer online op kunt doen? Gewoon lekker achter je pc met een lekker muziekje op de achtergrond. Door het opdoen van inspiratie, kun jij een stuk eenvoudiger een kleur kiezen die bij jou past!

Breed scala aan kleuren

Duizenden kleuren zijn er op de markt, waardoor je niet direct goede inspiratie krijgt om jouw woonkamer te voorzien van een nieuw kleurtje. Als je weet wat je vooral niet wilt, wordt het al wel een heel stuk gemakkelijker. Je kunt op basis van wat je zeker niet wilt al heel snel kleuren laten varen, hoewel een kleur waarvan je dacht dat het niets zou zijn juist heel erg goed bij jou zou staan in de woonkamer. Het hangt natuurlijk wel een beetje af van het interieur, want als jij een blauwe bank hebt dan kies je niet snel voor een knalroze kleur aan je muur.

Combineren van kleuren

Wist je dat je vandaag de dag kleuren heel erg goed met elkaar kunt combineren. Stel je eens voor dat je 1 muur voorziet van een andere kleur dan de rest, dit kan namelijk heel veel sfeer aan je woonkamer geven. Tegenwoordig hoef je namelijk niet te kiezen voor enkel zwart en wit. Je kunt prima wat groentinten met elkaar combineren bijvoorbeeld, zodat je een mooi en rustig geheel creëert in je huis. Wist je trouwens dat je de lambrisering in je woonkamer ook een frisse kleur kunt geven als je deze helemaal zat bent? Je zou wel kunnen zeggen dat, wanneer je geen inspiratie hebt je wel inspiratie krijgt van al die mooie ideeën die je op kunt doen via het internet. Voorlopig hoef jij je niet te vervelen!

Wat past bij jou?

Het is natuurlijk niet precies te zeggen wat bij jou past, maar leg vooral wat zaken naast elkaar. De kleuren van je meubels en misschien zelfs de kleur van het tapijt. Misschien heeft het tapijt onder je tafel meerdere kleuren, waardoor je een van die kleuren zou kunnen kiezen voor op de muur. Als je eenmaal inspiratie op hebt gedaan, zul je zien dat de ideeën in je hoofd alleen maar meer worden. Een fris windje door je huis komt zo een stuk dichterbij en de klus is veel sneller geklaard dan je in eerste instantie gedacht zou hebben. Het begint natuurlijk steeds meer te kriebelen, waardoor je snel aan de slag zou kunnen gaan met schilderen. Wanneer begin jij met het schilderen van je woonkamer en doe jij dit liever alleen of werk je liever samen met iemand?