Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Tips voor een nieuw en fris interieur

Heb je een nieuw huis gekocht en ontvang je binnenkort de sleutel? Of wil je je huidige interieur een boost geven? In beide situaties ben je vast al inspiratie aan het opdoen. Maar waar let je nou op bij het inrichten van een ruimte? In dit artikel geven wij jou een aantal tips voor het inrichten van je ruimte.

  1. Bepaal je stijl

Misschien wil je de ruimte in dezelfde stijl vormgeven als de rest van de ruimtes in een huis, of misschien wil je het wel geheel in een andere stijl doen. Een stijl die we de laatste jaren steeds meer terugzien is de industriële stijl. Deze stijl kenmerkt zich door industriële aspecten en grijstinten. Is een industriële stijl niet iets voor jou of past het echt niet bij de rest van je huis? Maak je niet druk, er zijn genoeg andere stijlen waaruit je kan kiezen. Doe inspiratie op voor verschillende stijlen via Pinterest of Instagram. Beide platformen hebben ook mogelijkheden om vanuit de app aankopen te doen. Zo koop je direct wat je ziet en mooi vindt!

  • Vergeet de raamdecoratie niet

Dit is een belangrijk punt dat nog wel eens ondergewaardeerd wordt. Raamdecoratieis namelijk doorslaggevend voor het inrichten van een mooi interieur. Een paar perfect passende aluminium jaloezieën zorgen bijvoorbeeld al snel voor een strakke en tijdloze uitstraling van een interieur. Raamdecoratie zorgt er ook voor dat je de inkijk van buitenaf kunt beperken. Van plisségordijnenmet een top down en bottom up systeem kun je bijvoorbeeld zowel de onderkant als de bovenkant bedienen. Daarmee kun je dus voldoende licht binnenlaten en tegelijkertijd het zicht op ooghoogte blokkeren. Plisségordijnen zijn daarom praktisch en elegant tegelijkertijd. Het is belangrijk dat de raamdecoratie past in de stijl van het interieur. Probeer een combinatie te maken van visueel passende raambekleding in een mooi interieur.

  • Accessoires toevoegen of veranderen

Een makkelijkere oplossing om je interieur een boost te geven is het toevoegen van accessoires. Zo kan een fleurige koekjestrommel of een paar planten al heel wat veranderen aan de uitstraling van je interieur. Misschien ben je een beetje uitgekeken op de kleuren van de kussens op je bank. Je zult zien dat het al heel anders oogt wanneer je deze kussens vervangt voor kussens met een andere kleur. Het toevoegen of veranderen van accessoires in je interieur is een eenvoudige en simpele zet om je interieur een boost te geven.

Door gebruik te maken van deze tips geef jij jouw interieur ongetwijfeld een boost. Ga er even rustig voor zitten en oriënteer je op het internet. Uiteraard hoef je mooie combinaties zelf niet meer te ontdekken en te bedenken. Want zeg nou eerlijk, beter goed gejat dan slecht bedacht!