Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Toe aan een nieuw interieur

Na een tijdje in je huis te hebben gewoond is het logisch als je een beetje uitgekeken bent op het interieur van je woning. Het zou dan natuurlijk zonde zijn als je je daar aan gaat ergeren, want je interieur een make over geven is hartstikke makkelijk! Er zijn veel verschillende manieren waarop jij je interieur zou kunnen veranderen. Dit kunnen kleine simpele dingen zijn, zoals meer accessoires aan je huis toevoegen. Daarnaast kan je natuurlijk je volledige inboedel vervangen. Ben je benieuwd hoe jij je huis een make over kan geven zodat je (nog) meer kan genieten van je huis? Lees dan gauw verder.

Andere interieurstijl

Een aantal ruimtes in je huis gebruik je erg regelmatig, zoals bijvoorbeeld de eetkamer en de woonkamer. Hierdoor is het logisch dat je op deze ruimtes op een gegeven moment uitgekeken bent. Het kan dan heel erg helpen om van stijl te veranderen. Het kan natuurlijk lastig zijn om te bedenken wat je dan zou moeten veranderen aan je interieur omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom hier wat tips op basis van de woontrends van 2023:

  • Groentinten: van lichtgroen tot donkergroen en van mosgroen tot olijfgroen. De kleur geeft mensen een positief gevoel en zelfvertrouwen en kan voor rust en balans zorgen.
  • Scandinavisch design: dit bestaat vaak uit houten meubels, lichte kleuren, prints en subtiele details. Daarnaast is dit vaak een ruimtelijk interieur in combinatie met lichtblauw, donkergroen of lichtgrijs.
  • Art Deco: mooie kleuren zoals diep paars en koninklijk blauw, geometrische vormen en producten van hoge kwaliteit.

Door de stijl van jouw interieur te veranderen kan jouw huis al een hele nieuwe sfeer krijgen.

Nieuw kleurtje

Het is natuurlijk super leuk om je huis een gehele nieuwe interieurstijl te geven, maar dit kan ook veel geld kosten om al je meubels te moeten vervangen zodat het in de juiste stijl past. Gelukkig kan je naast het kopen van nieuwe meubels er ook voor kunnen kiezen om je meubels een nieuw kleurtje te geven. Hierdoor bespaar je niet alleen geld omdat je niet al je meubels hoeft te vervangen, maar je bespaart jezelf ook een hoop gedoe omdat je je oude meubels niet weg te hoeven brengen naar de stort. Daarnaast is het ook beter voor het milieu om je eigen meubels te houden en niet weer een nieuwe te kopen. Bij Interieurspuiterij Geraerts kan je zo goed als al je meubels een ander kleurtje geven!. Je zou bijvoorbeeld ook je keukenkastjes een nieuwe kleur kunnen geven waardoor het misschien niet eens nodig is om je tafel een make over te geven.