Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Transformeer je woonkamer met het SOHO concept 

Harmony-bank

Deze bank ziet er heel anders uit dan je typische bank. Het heeft een unieke en moderne uitstraling die moeilijk te vinden is. De zitting is gemaakt van foam, waardoor je stoel comfortabel zit. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u er een kunt kiezen die bij uw thema past. We raden aan om een ​​felle kleur te kiezen als de muren van je woonkamer een lichte kleur hebben om deze nog meer op te laten vallen.

Paloma Sectionaal

Deze bank heeft kussens die extra comfortabel zijn. Een ander uniek kenmerk is dat een van de kussens van de stoel langer is dan de andere, waardoor je hem ook als beensteun kunt gebruiken. Vintage meubels zoals een Paloma is één van smaakmakers in het SOHO concept. Er zijn twee stoffen om uit te kiezen voor deze bank, fluweel en leer. Dit is geweldig omdat het je de mogelijkheid geeft om te kiezen wat het beste bij het thema van je woonkamer past. Qua kleur kun je kiezen uit paars, karamel, grijs en rood.

Laguna bank

De laatste bank die we je willen laten zien is onze Laguna Sofa. De vorm en uitstraling van de kussens geven deze bank een moderne uitstraling. Samen met de unieke uitstraling is het kussen extra comfortabel met zijn gewatteerde zitting. Het wordt geleverd in unieke kleuren die je woonkamer kunnen opfleuren of passen bij een lichtgekleurde thema woonkamer. De kleuren vallen goed samen bij een moderne vintage kast in een lichtgekleurde thema.

Tijd om te winkelen

Nu je onze suggesties hebt gelezen, is het tijd om je eigen boodschappen te doen en te kijken wat voor jou het beste werkt. Je kunt verschillende collecties voor sofa’s bekijken op Whoppah.com om te zien wat het beste bij je past. SohoConcept zorgt ervoor dat je moderne meubels vindt die bij je thema passen en tegelijkertijd comfortabel zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor verdere vragen en advies!