Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Trek de deur achter je dicht en ga op een lekkere verre vakantie

Misschien dat de muren van je eigen woonkamer inmiddels wel op je afkomen, nu je de afgelopen tijd enorm veel thuis hebt gewerkt. Je bent wel toe aan een lekkere verre vakantie. Waarschijnlijk heb je de afgelopen tijd genoeg van Nederland gezien en wil je wel eens wat verder van huis vakantie vieren. Er is inmiddels weer meer mogelijk. Daarom is het de hoogste tijd om je te gaan oriënteren op verdere bestemmingen buiten eigen provincie. Mooie vergezichten en culinaire verrassingen lokken om bezocht en geproefd te worden.

Ver weg

Als je het plan hebt om weer eens te gaan vliegen, waarom dan niet meteen naar een verre bestemming in een ander werelddeel. Ga eens lekker met je partner op de bank zitten en laat aan elkaar weten wat je droomreis is. Veel Nederlanders hebben afgelopen tijd veel gespaard en zijn in eigen land op vakantie geweest. Daarom is er genoeg budget om eens flink uit te pakken. Het feit dat je geld op de bank steeds minder waard wordt, doet je beseffen dat je het beter kunt gaan besteden en je droomreis in vervulling kan laten gaan. Pak die kans nu veel bestemmingen nog op code oranje staan. Het is misschien even wennen om in het vliegtuig te stappen en een wereldreis te maken naar het grootste land ter wereld, maar het is nu de tijd om dat te gaan plannen. Rusland, de Verenigde Staten of Canada, het zijn slechts een paar voorbeelden van landen die enorm veel te bieden hebben. Ben je gehecht aan makkelijk communiceren dan hebben Amerika en Canada met Engels als wereldtaal enorm veel te bieden. Vanaf 1 november kun je hier ook weer vanuit Europa naar toe reizen. Laat je echter wel goed voorlichten wat de regels en wetten zijn die nu gelden, dan kom je niet van een koude kermis thuis.

Onbegrensde mogelijkheden

Ben je iemand die graag veel op pad gaat, lange tochten wil maken en veel van een land wil leren kennen dan is Route 66 beslist een aanrader. Wat dat betreft is Amerika niet alleen het land van onbegrensde mogelijkheden ook zijn de United States of America een land vol verschillende culturen en culinaire verrassingen. Vergeet even de hamburger en laat je verrassen. Amerika heeft namelijk meer te bieden dan fastfood. Probeer ook eens de American coleslaw of een Philly Cheesesteak. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat er zoal in Amerika op culinair gebied te krijgen is.

Ga je met een gehuurde auto dan kun je altijd in de welbekende motels overnachten. Let dan wel goede op de hygiëne in de bad- of slaapkamer wat je zit niet te wachten op een bedwants beet. Dan is het huren van een camper wellicht een betere optie. Dan ben je altijd verzekerd van een slaapplaats en geniet je van de onbegrensde vrijheid. Amerika heeft namelijk veel te bieden. Zit je graag in de driverseat dan is Route 66 voor avonturiers een echte must. Naast de ‘gewone’ auto of camper kun je ook kiezen voor een motor of 4WD. Het enige wat je nodig hebt, is een paar wielen, een volle tank en je blik op oneindig, zodat je droomreis kan beginnen.