Tripje naar de woonboulevard? Gebruik Autohuur Amsterdam

Woon je in Amsterdam en moet je binnenkort een tripje naar de woonboulevard maken of ga je wellicht verhuizen? Het kunnen allemaal beweegredenen zijn om Autohuur Amsterdam in te schakelen. Als je gaat verhuizen binnen de stad is het niet altijd handig een verhuisbusje te huren. In Amsterdam is het erg krap en als je uit een studentenkamer komt heb je vaak ook nog niet heel veel spullen. Het is op sommige plekken in Amsterdam niet eens mogelijk om met een verhuisbusje dichtbij te parkeren. In dit geval is het handiger om een huurauto in te schakelen.

Waarom zou je kiezen voor een huurauto?

Er zijn meerdere redenen waarom je het beste kunt gaan voor een huurauto. Het kan zijn omdat je helemaal geen auto hebt, maar het kan ook zijn dat je in het bezit bent van een kleine auto. Als je dan naar de woonboulevard gaat om grote inkopen doen dan kun je beter een grotere auto huren. Op de website EasyTerra kun je de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken. Je begint bij het aanklikken van de stad, in dit geval Amsterdam. Je kunt op EasyTerra overal ter wereld een huurauto zoeken, dus ook voor vakanties is dit zeer geschikt. Als je de plaats hebt ingevuld, dit mag ook specifieker denk bijvoorbeeld aan het treinstation of een vliegveld, hoef je alleen nog maar de ophaal- en vertrekdatum te selecteren. Als je deze hebt ingevuld zie je alle mogelijke bedrijven en beschikbare auto’s.

Wat kost een Autohuur Amsterdam?

Een auto huren in Amsterdam kost gemiddeld 56 euro per dag. Je kunt ook een busje huren dit kost gemiddeld 128 euro per dag. Wat opvallend is aan de prijzen is dat de prijs per maand gemiddeld aardig gelijk blijft. Bij toeristische eilanden zoals Ibiza en Curaçao zie je overduidelijk een verschil in prijs tussen het hoogseizoen en het laagseizoen, in Amsterdam heb je dat niet. Wel zie je dat de gemiddelde huurprijs hoger ligt waar je op Ibiza als voor 7 euro per dag een autootje kan regelen moet je in Amsterdam minimaal 51 euro lappen. De prijs die op EasyTerra staat is in de meeste gevallen inclusief alle bijkomende kosten. Mochten er toch nog additionele kosten zijn dan is het desbetreffende bedrijf verplicht dit gelijk te vermelden.

Kan je de boeking annuleren?

Stel je voor je dagje Ikea moet door omstandigheden worden verplaatst, kan je de Autohuur Amsterdam dan nog wel afzeggen? Ja, als je maximaal 48 uur van tevoren aangeeft dat je de auto niet meer nodig bent dan kan je de boeking kosteloos annuleren. Als blijkt dat je een week later wel naar de woonboulevard kan dan is het ook mogelijk om de boeking te verplaatsen naar een andere datum. Als het echt last minute is, en dus binnen de 48 uur valt, kun je de boeking alsnog annuleren of verplaatsen. Hier worden dan wel administratiekosten voor gerekend, maar dat is beter dan het volledige bedrag voor niks betalen toch?