Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Unieke sfeer met zwarte fotolijsten

Je mooiste foto’s en herinneringen wil je een mooi plekje geven in je huis. Wij begrijpen dat ontzettend goed. Want alleen maar even op de mobiele telefoon of tablet foto’s kijken, dat doet ze toch geen recht? Heb je weleens gedacht aan het afdrukken van de foto’s en om ze dan een plekje te geven in zwarte fotolijsten?

Met zwarte fotolijsten kun je alle kanten op, ze zijn goed te combineren met diverse stijlen die je mogelijk in huis hebt. Om je hierin tips en advies te geven, staan we hier in dit artikel uitgebreid bij stil. Hopelijk kunnen we je hiermee inspireren en ga je na het lezen direct aan de slag!

Waarom kiezen voor zwarte fotolijsten?

We schreven het al even kort in onze inleiding. Zwarte fotolijsten zijn gemakkelijk te combineren. Het maakt niet zoveel uit welke stijl je in huis hebt, zwart past er in 99% van de gevallen altijd bij. Verder kunnen foto’s ook goed gecombineerd worden met zwart. Dus of je nu hele kleurrijke foto’s hebt, of juist hele rustige, in een zwarte fotolijst komen ze goed tot hun recht.

Zwart-wit foto’s in een zwarte fotolijst

Heb je er weleens aan gedacht om je foto’s in zwart-wit af te drukken? Dit geeft de foto’s direct een compleet ander karakter. In een zwarte fotolijst oogt het heel rustig, en springen ze er toch helemaal uit. Op deze manier kun je echt een unieke sfeer geven aan je foto’s. En wat dacht je van een combinatie tussen kleur en zwart-wit? Zo kun je een van de foto’s extra nadruk geven.

Verschillende formaten gebruiken

De meest gangbare maat voor een zwarte fotolijst is 50 x 70 cm. Maar heb je er weleens aan gedacht om verschillende formaten te gebruiken? Laat verschillende foto’s op verschillende formaten afdrukken. Dit geeft een speels effect en zo kun je nadruk leggen op juist die ene speciale foto. Bij Yourdecoration hebben we zwarte fotolijsten in tal van formaten. Zo kun je kiezen voor zwarte fotolijsten 30×40 centimeter, maar ook veel groter, tot wel 75 x 100 centimeter. Dus het maakt niet uit, hoe groot, of hoe klein je wilt gaan.

Groeperen van verschillende fotolijsten

Eigenlijk komen hier alle eerdere tips die we hebben gegeven samen. Heb je in huis een grote lege wand? Heb je er al eens aan gedacht om hier verschillende zwarte fotolijsten te groeperen? Zo maak je een mooi eigen kunstwerk aan de muur, die bestaat uit verschillende foto’s. Je kunt door het gebruik van verschillende lijsten het zo groot, of zo klein maken als je maar wilt. Creëer je eigen fotowand samen met de posters en fotolijsten van Yourdecoration.nl.

Zomaar een greep uit de verschillende mogelijkheden die zwarte fotolijsten je kunnen bieden. Het is in ieder geval duidelijk geworden, dat wanneer je kiest voor zwarte fotolijsten, je kiest voor een van de meest veelzijdige lijsten.

Dus heb je net een vakantie achter de rug, een feest gehad met familie of een complete fotoshoot met je geliefde en/of kinderen? Geef deze foto’s de plek die ze verdienen. Kies voor een zwarte fotolijst en geef ze een mooie plek bij je thuis in de kamer.