Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Vakantiegevoel in eigen tuin? Dít is de perfecte luxe inrichting

Steeds meer mensen hebben de wens om een luxe tuin in te richten. Je kunt zelfs een waar vakantiegevoel creëren in eigen tuin, als je de juiste onderdelen kiest. Zo maak je van de tuin dé beste plek om te vertoeven. Waar je aan kunt denken? Dit zijn onze tips!

Sauna

Een eigen sauna? Het is zeker een mogelijkheid! Sterker nog: een sauna is misschien wel een van de eenvoudigste onderdelen om toe te voegen aan een luxe tuin. Met name een infraroodsauna is een goede toevoeging, maar je kunt net zo goed denken aan een opgietsauna. Het is maar net wat jij prettig vindt. Met enkel de sauna ben je er nog niet direct: denk tevens aan de juiste sauna accessoires. Zo kun je de sauna geheel naar wens inrichten.

Zwembad

Lig je graag in het water? Dan is het een geweldig idee om een zwembad in eigen tuin te hebben. Zeker in een grote tuin is dit een mogelijkheid, maar ook als je wat minder ruimte hebt kan je er een zwembad kwijt. Zwembaden zijn er namelijk in een heleboel formaten te vinden. Van een klein bad om in te dobberen tot een groot bad om baantjes in te trekken – er is van alles mogelijk. Ook hier zijn de accessoires weer belangrijk, zoals reinigingsproducten en een zwembadafdekking. Het is namelijk verstandig om het zwembad netjes te houden, om er lang plezier aan te beleven.

Jacuzzi

Naast een zwembad is ook een jacuzzi een geliefde optie. In zo’n bad kun je het hele jaar door plaatsnemen: het water is heerlijk warm. Of je nu het bubbelende water aanzet of juist niet, je komt absoluut tot rust in een jacuzzi.

Loungehoek

Stap je weer uit het water? Dan hoef je niet direct naar binnen te gaan, maar kun je plaatsnemen in de luxe loungehoek in je tuin. Ligbanken vormen een essentieel onderdeel, die ook in een spa te vinden zijn. Een drankje en een boekje erbij, en je kunt heerlijk relaxen. Als je ook graag in de tuin eet, heb je tevens een goede tafel met stoelen nodig. Kies voor luxe designs, die aansluiten op de verdere tuininrichting.

Barbecue

Barbecueën behoort toch ook wel tot het vakantiegevoel. Haal daarom een mooie barbecue naar de tuin toe – het liefst een grote en luxe uitvoering. Na het zitten in de sauna of het liggen in het zwembad kun je vervolgens aanschuiven voor een goed diner. Dat is natuurlijk een prima tijdsbesteding!

Workout

De laatste tip, voor iedereen die van sporten houdt: richt een hoek in de tuin in voor je workouts. Dit maakt het geheel compleet! Het is misschien wat discutabel of dit ook bij het vakantiegevoel hoort, maar wat ons betreft wel: in veel hotels is immers ook een fitnessruimte te vinden. Van een hardloopband tot dumbbells, je kunt er verschillende onderdelen kwijt. Tijd om heerlijk te sporten in de buitenlucht!