Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Verbeter uw lifestyle met deze accessoires

De marketingterm lifestyle is afkomstig uit Engeland. In het Engels betekent het simpelweg de kenmerkende manier van leven van een individu, groep of (subcultuur. In die neutrale betekenis vertaalt men het in het Nederlands doorgaans met levensstijl of levenswijze. Hoewel het neutrale Engelse begrip lifestyle is geannexeerd als marketingterm voor marktsegmentering op grond van consumentengedrag, is er ook een omgekeerde beweging waarbij consumenten een bepaalde lifestyle aannemen om bij een bepaalde groep te horen. In dit verband hangt het begrip samen met de term imago of image: hoe wil men overkomen. Lifestyle of levensstijl betreft dus vooral uiterlijkheden, maar het is onder de steeds zwaarder wordende druk van de markt en de commercie, en het gebrek aan goed taalonderwijs in hoog tempo het oorspronkelijke begrip levenswijze aan het verdringen.

Uw lifestyle kan veranderen dit is afhankelijk van de omgeving waarin u zich bevindt. In uw werkomgeving kleed u zich anders dan in uw woonomgeving idem voor tijdens uw vrijetijdsbesteding. Voor elk van deze omgevingen een accessoire die u gaan helpen.

Stijlvolle lifestyle accessoires voor uw werkomgeving

Bevindt u zich in uw werkomgeving dat is een dresscode wellicht aan de orde. Bent u een persoon die iedere dag zijn laptop en andere kantoorbenodigdheden van werk meeneemt naar huis, dan is een tas uit de serie plevier tassen wellicht wel wat voor u. Deze aktetas is een stijlvolle en handige tas voor naar kantoor, welke dankzij hoge kwaliteit nog jaren meegaat. Duurzaam, stijlvol en hoge kwaliteit. Zakelijk van uiterlijk, maar zeker ook vrouwelijk te noemen voor de vrouw die dagelijks een tas met kwaliteit mee naar kantoor wil nemen.

Actieve vrouw – beleef vrijetijdsbesteding in stijl!

Bent u als vrouw in uw vrije tijd op sportief gebied graag actief bezig? Hardlopen, fietsen, yoga, wielrennen, tennis, hockey, skeeleren, wandelen, MTB, en zo zijn er nog vele sporten te benoemen waar deze accessoire u bij kunnen helpen. Waar het om gaat bij deze accessoire is het bescherming bieden aan uw buste, uw borsten. Pijnlijke bewegingen tijdens het sporten of actieve momenten voor uw borsten voorkomen? Ga voor een sport bh.

De zwangere vrouw in stijl borstvoeding geven

Prachtige lingerie die er perfect uitziet onder uw t-shirt, blouses of jurken terwijl u borstvoeding geeft. Naadloze, met de borst meegroeiende cups en brede, zachte schouderbandjes zorgen voor optimaal draagcomfort tijdens de zwangerschap. Het voordeel van een sport bh zonder beugel is dat u uw kind eenvoudig en snel kan voeden. Dit is bij een normale bh onhandiger, omdat u deze bh eerst helemaal uit moet trekken. Daarnaast is een voedingsbh extra comfortabel en zacht. Een gewone bh heeft vaak naden die over de tepels lopen. Het ondergoed is verkrijgbaar tot en met cupmaat H en biedt optimale ondersteuning. Ontdek de nieuwe, functionele en extra comfortabele voedingsbh.

Maak uw leven stijlvoller op ieder moment van de dag, tijdens iedere fase van uw leven. Het is allemaal mogelijk, alleen is het aan u om de knoop door te hakken en hier een mooie vorm aan te geven in uw leven, tijdens uw werk of in uw vrije tijd.