Verhuizen? Vernieuw niet alleen je interieur maar ook je handdoeken!

Eindelijk is het dan zover. Je gaat verhuizen naar een nieuw appartement of woning. Een nieuw begin op een nieuwe plek. Alles zit strak in de lak, het ruikt lekker fris en de meubels staan al op hun plek.

Wanneer je voor de allereerste keer een eigen woning betrekt, komen daar hele leuke dingen bij kijken, Je kunt je bijvoorbeeld lekker uitleven door het uitzoeken van accessoires en het toevoegen van kleuraccenten. Wil je qua kleur geen ingrijpende dingen doen, zoals het verven van een muur of het aanschaffen van een heel opvallend of duur meubelstuk? Dat hoeft ook niet. Juist uit kleine details en kleuraccenten blijkt de zorg en aandacht voor je interieur. Zoek het vooral in eenvoudige zaken zoals (bad-)textiel. Door je badkamer aan te kleden met douchelakens, hamandoeken en gastendoekjes, kun je deze een echte en relatief goedkope (kleur-)boost geven.

Het mag best opvallen. Denk eens out of the box en koop badtextiel in een knalkleur. Vanzelfsprekend stop je je nieuwe aanwinsten niet (allemaal) weg achter een kastdeur. Maak rolletjes van je gastendoekjes en leg ze op een rand of zet ze in een mooi mandje. Een badrand is heel geschikt om een hamandoek over te draperen (hamandoeken hebben van die mooie opengewerkte randen). Over je (design-)radiator kun je een of twee handdoeken hangen. Gun jezelf gewoon de luxe en het genot van een dikke, zachte handdoek om je heerlijk in te wikkelen en mee af te drogen. Duur hoeft dat niet te zijn. Bij handdoeken-discounter.nl vindt je hele leuke aanbiedingen.

Het prettige aan handdoeken is dat je er geen jaren mee hoeft te doen. Bevalt een gekozen kleur je toch niet? Dan kun je je badhanddoeken na niet al te lange tijd door andere kleuren vervangen. Handdoeken hebben, zeker als ze in de droger gaan, niet het eeuwige leven. Zo kun je eerst een poosje genieten van olijfgroen, om vervolgens naar hardroze te wisselen maar uiteindelijk toch voor de auberginekleurige exemplaren te vallen. Mix en match nieuw en bestaande kleuren.
Een lekkere badjas in dezelfde stijl en kleur maakt het totaalplaatje verder af. Een badmat is, zeker in de winter, heerlijk om met je blote voeten op te staan.

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor je keuken. Ook daar kun je op eenvoudige wijze en met beperkte middelen een ware metamorfose tot stand brengen. Heb je keukenapparatuur in een bepaalde kleur? Dan kun je prima op die kleur voortborduren. Of zoek het eens in contrasten of complementaire kleuren. Kijk voor inspiratie en variatie ook eens op Handdoeken-discounter.nl