Verschillende dingen die je kunt doen met behulp van een app

Sinds de ontdekking van de telefoon heeft de telefoon een bijzondere verandering doorgemaakt. Dat de telefoon vroeger alleen werd gebruikt om te bellen is inmiddels bijna niet meer voor te stellen. Inmiddels gebruiken veel mensen hun telefoon om te bankieren, hun sociale leven bij te houden, foto’s te maken en hun gezondheid te meten. Eigenlijk kun je alles met je telefoon en wordt de telefoon vaak nog het minst gebruikt om nog mee te bellen. Doordat mensen tegenwoordig 24/7 verbonden staan met het internet zijn de mogelijkheden van de telefoon alleen  nog maar groter geworden. Wij gingen op onderzoek uit en bekeken wat voor bijzondere dingen men allemaal doet met het gebruik van mobiele applicaties

Bankzaken

Bijna elke grote bank heeft een mobiele applicatie. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel geld van je spaar- naar je betaalrekening verplaatsen. Ook maakt deze app het eenvoudig om te beleggen of houdt de bank direct een spaarsysteem bij op basis van jouw financiële activiteit. De app maakt het eenvoudig het gehele aanbod van de bank te bereiken. Biedt jouw bank bijvoorbeeld ook verzekeringen aan kun je deze met behulp van de app afsluiten. Is je bankpas gestolen of kwijt? Blokkeer hem dan eenvoudig met de app. Veel handiger dan zoals vroeger in paniek minutenlang in de wacht te staan. Door de vele functies van de app wordt de servicedesk van de banken ook flink ontzien. Wij zien deze app die banken aanbieden dus als een echte top applicatie!

Je hardloop routes bijhouden

Apps als Runkeeper maken het leuker om hard te lopen. De app houdt tijdens het lopen precies bij waar je loopt. Je kunt daarbij instellen dat je om de zoveel minuten of kilometer een update krijgt van je prestaties. Hoe lang loop je al e wat is je gemiddelde snelheid, het wordt je allemaal verteld. Als klap op de vuurpijl kun je door een koppeling met Spotify ook je favoriete hardloop afspeellijst luisteren.

Je lampen aanpassen

Om de juiste sfeer in een kamer aan te brengen helpt het om lampen op een juiste manier in te zetten. Gelukkig is het tegenwoordig eenvoudig om met behulp van voordelig schakelmateriaal te zorgen dat lampen verschillende sterktes hebben. De kleur van de lamp kan daarin een grote invloed hebben op de sfeer in de kamer. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van Phillips Hue kun je zelfs je lampen instellen met behulp van een app. Je kunt timers instellen maar ook de felheid van de lamp met deze zelfde app aanpassen.