Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Vintage apparaten die in de mode zijn

Vintage apparaten die in de mode zijn

Wat zijn de leukste vintagestijl huishoudelijke apparaten van dit moment?

Je eigen woning inrichten is ontzettend leuk. Of het nu gaat om je huidige woning of een nieuw appartement dat je betrekt. Als we aan inrichten denken, zijn de eerste dingen die in ons opkomen meubels, gordijnen, soort vloer en de kleur van de muren. Maar vergeet bij woninginrichting niet de kleurrijke en bijzondere accessoires die je woonstijl afmaken.

Zoals de vintagestijl, die de afgelopen jaren een grote comeback heeft doorgemaakt bij het inrichten van je woning. Er zijn heel wat huishoudelijke retro apparaten waar je jouw interieur mee kan opfleuren. Ze zijn niet alleen functioneel, maar helpen ook om je woning er mooier uit te laten zien. Van huishoudelijke vintage apparaten tot retro koelkasten. Welke vintage apparaten wil je niet missen bij jouw wooninrichting?

Robuuste retro koelkast

Een koelkast is een apparaat dat standaard in elk huis en appartement staat. Je kan zelfs niet zonder een koelkast. De meeste koelkasten lijken erg op elkaar en zijn standaard van model. Ze zijn namelijk wit, zilver of zwart van kleur. Maar een koelkast hoeft in geen geval saai en oninteressant van vormgeving te zijn. Kies voor een retro koelkast die in verschillende mooie designs en kleuren verkrijgbaar is en jouw keuken helemaal opfleuren. De kleuren zijn heel belangrijk voor een retro interieur omdat deze de sfeer maken. Kies uit vintage kleuren als turquoise, mosterdgeel, olijfgroen of oranje.

Vintage waterkokers

Behalve koelkasten zijn er ook talloze andere soorten huishoudelijke apparaten verkrijgbaar in de hippe en trendy vintagestijl. Waterkokers zijn een mooie illustratie van dit concept. Net als de koelkast tref je een waterkoker vrijwel in elk huis aan, welke overigens niet echt bekend staat om zijn esthetische aantrekkingskracht. Maar dat is wel mogelijk met een vintage waterkoker, welke natuurlijk ook in de prachtige retrokleuren verkrijgbaar zijn. Kies de kleur die bij jouw woonstijl past. De retro waterkoker kan je gewoon op je aanrecht laten staan, want deze is zo mooi dat het een eyecatcher in de keuken is.

Koffiezetapparaat als stijlicoon

Het ontwerp van een koffiezetapparaat heeft in de loop der jaren een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt. Het design doet er steeds meer toe en is, net als de waterkoker, een belangrijk accessoire in de keuken. Niet alleen omdat je een heerlijke cappuccino ’s morgens wilt drinken, maar ook omdat het apparaat elegant in je keuken staat. Desondanks zijn de meeste koffiezetapparaten nog wit, zilver of zwart. Kies voor de retrostijl en fleur je keuken op met een okergeel of mosgroen vintage apparaat. Een pareltje om naar te kijken!

Broodroosters in retro stijl

Maak zoveel toast als je hart begeert met een vintage broodrooster. Binnen korte tijd maak jij de heerlijkste geroosterde boterhammen. Toast vormt een uitstekende basis voor je ontbijt, brunch of als tussendoortje. Bovendien hoef je het aanrecht amper op te ruimen, want een mooie vintage broodrooster is niet bedoeld om terug te zetten in de kast. Verkrijgbaar in vierkante en ronde designs en van witte tot rode broodroosters.

Kies de kleur die bij je past

Trek de vintagestijl door in je keuken met al deze prachtige en nuttige apparaten. De retro apparaten zijn verkrijgbaar in een rijk palet aan vintage kleuren. Combineer je retro koelkast met een vintage keukenzetapparaat, broodrooster en waterkoker in dezelfde kleur om je retro keuken helemaal af te maken.