Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waar creëert u een unieke waanzinnige wijnbeleving in uw woning?

Er zijn duizend-en-een plaatsen in uw huis waar u een gloednieuwe, vrijstaande wijnkoelkast zou kunnen plaatsen. Als zodanig kan het een grote beslissing lijken om te beslissen waar uw wijnkast naartoe moet. Een wijnkoelkast kopen biedt zowel de allernieuwste functionaliteit als een aantrekkelijk design, waardoor uw mogelijkheden voor opslag en presentatie worden uitgebreid. Is het beter om uw koelkast naast jaargangen in uw kelder op te bergen, of een paar favoriete flessen bij de hand te houden in de eetkamer? Kan deze in de garage geplaatst worden of in de keuken geïnstalleerd worden?

Er zijn gunstige en ongunstige locaties om een ​​wijnkoelkast in huis te plaatsen. Hier zullen we enkele van deze plaatsen bekijken om uw nieuwe apparaat neer te zetten en voor uzelf en uw gasten een perfecte woonlocatie te creëren binnen uw woning.

In de keuken

De keuken is waarschijnlijk de meest populaire plek voor een wijnkoelkast in uw woning. Uw wijn is gemakkelijk beschikbaar voor u en uw gasten, binnen handbereik om te combineren, mee te koken of gewoon om er zelf van te genieten. Esthetisch gezien is het hebben van een mooi verlichte, goed gevulde wijnkoelkast een geweldige aanvulling op een keukenruimte. Door een inbouw wijnkoeler te installeren in uw keuken kan het relatief eenvoudig worden om een ​​extra stuk onroerend goed in de keuken te realiseren en een wijnbeleving te creëren op de plaats waar de wijn het liefst genuttigd wordt.

Zorg er ook voor dat uw apparaat uit de buurt blijft van warmte genererende apparaten zoals vaatwassers of ovens. Het laatste dat uw wijnkoelkast nodig heeft, is warmte! 

Met een bar

De bar is een andere geweldige, praktische optie voor een wijnkoelkast, vooral als u iemand bent die vaak entertaint. Een kleine eenheid in of rond uw bar plaatsen ziet er niet alleen geweldig uit, maar de plaatsing is ook logisch. Als het tijd is om met de borrel te beginnen, is uw wijn perfect gekoeld en toegankelijk, klaar om te serveren.

Een leuke bar draagt ​​niet alleen praktisch bij aan uw woning, hij kan er ook fantastisch uitzien. Met een aantal trots uitgestalde flessen en decoratief glaswerk, kan uw bar het middelpunt worden van uw entertainment. Een compacte unit of een slanke en moderne wijnkoelkast kopen zal er zeker geweldig uitzien naast de rest van uw goed uitgeruste bar.

In de eetkamer

Als uw wijn bij een maaltijd wordt gedronken, overweeg dan misschien om een ​​wijnkoelkast in uw eetkamer te installeren. Op deze manier kunnen u of uw gasten een fles pakken als dat nodig is, zonder op te staan ​​en de kamer te verlaten. Neem plaats aan de dinertafel, hang uw heuptasje op aan uw stoel en geniet van zowel het eten als de heerlijke wijn zonder dat u de tafel en uw gasten hoeft te verlaten en continu heen-en-weer loopt voor het vinden van de juiste wijn. Door het apparaat in dezelfde ruimte te plaatsen ​​als uw maaltijd, kunt u gemakkelijk experimenteren met verschillende gerechten en wijnsoorten geserveerd onder perfecte omstandigheden zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Buitenterras

Een buitenterras is een populaire plek om te entertainen, en dus een populaire plek voor een wijnkoelkast. De temperatuur van een buitenruimte kan echter behoorlijk fluctueren, dus moet u hier rekening mee houden bij het kiezen van uw unit.