Wat houden de werkzaamheden van een elektricien in?

Heeft u een elektricien nodig? Een voordelige professionele elektricien die bij spoed binnen 30 minuten voor de deur staat. Is het geen spoed, dan kunt u een afspraak maken op een datum die voor u goed uitkomt.

Onze service is gericht op veiligheid voor u en de elektricien, daarom werken de elektriciens zorgvuldig en extra voorzichtig en volgens duidelijke stappenplannen en duidelijke handleidingen. Met jaren ervaring hebben ze al veel klanten geholpen met het aanleggen van elektra en het verhelpen van elektra problemen.

Wat is een elektricien?

Een elektricien is iemand die gespecialiseerd is in de aanleg en onderhoud van elektrische installaties en gehele elektra netwerken. Ze hebben een technische opleiding afgerond en hebben veel ervaring in het vak, want elektriciteit kan gevaarlijk zijn als u niet de juiste kennis en skills hebt. Een elektricien is verantwoordelijk voor stroom dat veilig het huis of gebouw binnen komt.

Wat kan een elektricien?

Van een stoppenkast naar een groepenkast

Heeft u nog een oude stoppenkast? Laat uw stoppenkast vervangen naar een groepenkast. Een stoppenkast bestaat voornamelijk uit zekeringen. Sinds 1975 is het verplicht om een aardlekschakelaar in de groepenkast te hebben. Het is verstandig om naar een groepenkast te overstappen, want een groepenkast is veiliger, waardoor de risico op brand en kortsluitingen kleiner wordt en het zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en beschikbaarheid.

Een groepenkast vervangen

Geen probleem voor erkende elektriciens. Het vervangen van een groepenkast is meestal nodig wanneer u een oude woning heeft die gemoderniseerd wordt of bij een ingrijpende verbouwing. Een oude groepenkast is meestal voorzien van 3 tot 6 groepen, als de groepenkast wordt vervangen komen er meestal 10 tot 12 groepen. Dit komt door het groeiende aantal elektrische apparaten in een huishouden.

Wij raden het aan om niet zelf uw meterkast te vervangen en al helemaal niet als er spanning op staat. Als u niet de juiste kennis hebt kan het levensgevaarlijk zijn, daarom staan er ervaren elektriciens voor u klaar die graag een groepenkast voor u willen vervangen.

Een krachtstroom aanleggen

Heeft u meer vermogen nodig dan een standaard elektrische aansluiting? Dan kiest u voor krachtstroom. Er wordt dan gebruik gemaakt van evenveel stroom, maar er kan meer stroom naar het apparatuur stromen.

In de meeste woningen is er geen rekening gehouden met apparaten, zoals een sauna en jacuzzi die krachtstroom nodig hebben. De apparaten in een huishouden hebben een 1-fase aansluiting, dit moet een elektricien vervangen voor een groepenkast met 3-fase aansluiting.

Elektra aanleggen

Wilt u elektra laten aanleggen? De elektriciens werken al jaren met elektra en kennen de kneepjes van het vak. Het is ook erg belangrijk dat elektra veilig wordt aangelegd om problemen om langere termijn te voorkomen. Met de jaren ervaring die ze hebben opgebouwd en de skills die ze hebben kunnen ze elektra zo snel en veilig mogelijk aanleggen.

Nieuwbouw

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u elektra in uw nieuwbouwwoning wilt hebben. U moet bedenken hoeveel stopcontacten u wilt en waar ze geplaatst moeten worden. Plaats voldoende stopcontacten, want als u achteraf meer stopcontacten wilt plaatsen, kan de prijs hoog oplopen.

Elektrisch koken

Heeft u nog geen speciale groep in de meterkast voor een elektrische kookplaat? Laat het dan door een gespecialiseerde elektricien doen. De elektricien legt het dan aan. Dat doet hij als er voldoende ruimte is er een extra groep bij te leggen in de meterkast. Als er geen voldoende ruimte is kan de elektricien ervoor kiezen om een extra kast te plaatsen. Dit doet hij natuurlijk in overleg.

Het koken op een elektrische kookplaat heeft veel voordelen. Één van de voordelen is dat een elektrische kookplaat gebruiksvriendelijker is. Het is makkelijker schoon te houden, omdat de elektrische kookplaten vlak zijn.

Inductie kookplaat

De meest populaire elektrische kookplaat is de inductie kookplaat. Met de inductie kookplaat kookt u energiezuinig. De plaat warmt snel op en koelt meteen af. Ook is het een veilige manier, omdat er geen gaslekken kunnen ontstaan.

Storingsdienst

Is er een kortsluiting? Of is alle stroom uitgevallen? Als u een storing heeft kunnen we met spoed binnen 30 minuten voor de deur staan. De elektriciens hebben veel ervaring met storingen en helpen u zo snel mogelijk.

Betrouwbaarheid

Let op! Op internet zijn er veel oplichters actief. Ze vragen geen reële prijzen en hebben geen opleiding afgerond.

Wij zijn wel betrouwbaar en hebben vakkundige elektriciens met diploma’s. Zij helpen u graag voor een eerlijke prijs. Laat het door onze professionele elektriciens doen, zodat er geen kans is op kortsluiting en brandgevaar!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons nu op  085-0190035