Wat is de meest geschikte pyjama voor heren?

Als je dacht dat mannen geen pyjama’s dragen, dan heb je het mis! Veel mannen dragen tegenwoordig pyjama’s, ideaal voor de koude nachten die eraan komen. Want wie wil nou kouvatten tijdens de heerlijke nachten? Niemand toch. In dit blog ga je lezen wat de meest geschikte heren pyjama is en waar je het beste op kan letten bij het kopen van een heren pyjama.

100% katoenen pyjama

De meest voorkomende pyjama’s zijn toch wel de 100% katoenen. Dit komt doordat deze soort bij veel omstandigheden gebruikt kan worden. De katoenen pyjama is ook nog eens een voordelige pyjama en kost niet al te veel. Er wordt aangeraden om de pyjama te kopen, wanneer jij als man het niet al te snel koud krijgt in bed, want het is namelijk best een warme pyjama. Wat een groot voordeel is van de katoenen pyjama, is dat deze pyjama zweet heel goed opneemt. Dus zweet jij veel ‘s nachts? Dan kan een katoenen pyjama voor jou de oplossing zijn! Sterk en duurzaam, ook dat is een katoenen pyjama. Katoen is van nature sterk en slijt niet snel en kan dus lang gebruikt worden!

Flanellen pyjama voor mannen

Flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen, het kan ook wel worden vergeleken met opgeruwd katoen. Het klinkt niet zo comfortabel, maar dat is het dus juist wel. Doordat het opgeruwd is, ontstaat er namelijk een laagje dat je misschien doet denken aan dons, dit maakt het heerlijk zacht.  Wat zijn de voordelen van flanel? Ten eerste past het zich zeer snel aan naar je lichaamstemperatuur en houdt deze pyjama warmte goed vast. Ideaal dus voor de koudere maanden.

Badstof voor heren

Ben jij echt een koukleum? Dan is dit de meest geschikte pyjama voor jou. Er is niets warmer dan de badstof pyjama. Het is niet alleen zeer comfortabel, maar neemt ook goed vocht op, als je bijvoorbeeld veel zweet. Het is de duurdere variant van de katoenen pyjama. Badstof gaat ook nog eens lang mee, zo kun je er jaren van genieten.

Shortama voor heren

Wat is eigenlijk een shortama? Het woord zegt het eigenlijk al, short en pyjama. Dit is dus een gecombineerd product. Het bevat namelijk een shirt met korte mouwen en een kort broekje. Dit is ideaal voor wanneer je lekker comfortabel en niet al te warm wilt gaan slapen.

Bedenk dus goed welke pyjama het beste bij jou past. Heb je het snel warm? Ga dan voor een shortama. Wil je liever een wat warmere pyjama dragen in bed? Denk dan aan een pyjama van katoen of badstof.