Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Wat u moet weten over schimmel: 5 redenen waarom uw huis aangetast kan zijn

Schimmelaantasting in uw huis schaadt uw gezondheid en uw naasten. Als u in een vochtige en beschimmelde omgeving woont, hebt u waarschijnlijk last van allergieën, ademhalingsproblemen, astma of luchtweginfecties. Ze produceren allergenen, gifstoffen en irriterende stoffen die allergische reacties en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Dezelfde manier waarop u casino pelen evalueert, is de manier waarop u uw huis moet inspecteren om de oorzaak van de schimmelaantasting te kennen. Neem de tijd want inspectie helpt u manieren te bedenken om het te elimineren en uw huis veilig te houden.

Om schimmels in uw huis te laten bestaan, kunnen sommige elementen het ondersteunen. In dit artikel vindt u alles wat u moet weten over schimmels en de redenen waarom uw huis door schimmels kan worden aangetast.

Optimale temperatuur

Schimmels gedijen goed in gebieden met gematigde temperaturen. Als u HVAC-systemen goed gebruikt om de temperatuur warm en koud te houden, kunt u de verspreiding en groei van schimmels tegengaan. Bevriezing maakt de schimmels vaak slapend of roeit ze uit. Regel de temperatuur in uw huis voortdurend om schimmels te elimineren en te voorkomen.

Vocht

Een ander element dat de groei van schimmels activeert is vocht. Er is geen grens aan het watergehalte of de vochtigheidsgraad waarop schimmels niet kunnen groeien. Als de andere elementen beschikbaar zijn, zoals voedsel en zuurstof, krijgt u te maken met een schimmelplaag. Schimmels groeien vaak op verborgen plekken voordat u ze ziet. Zorg er altijd voor dat u natte plekken direct na een lekkage droogmaakt.

Voedselbron

Schimmels hebben voedsel nodig om te overleven. Door buiten te groeien hebben ze talrijke voedselbronnen, in tegenstelling tot binnen, waar ze afhankelijk zijn van de resten die overblijven. Er zijn veel voedselbronnen in uw huis, zoals isolatie in uw muur of zolder, het oppervlak van bagage en kleding en de resten die achterblijven. Daarom zie je schimmelgroei in je keuken en badkamers. Om schimmelgroei te voorkomen, elimineert u voedselbronnen voor schimmel. U kunt ook andere elementen elimineren door andere aspecten te controleren, zoals de vocht- en zuurstoftoevoer.

Zuurstoftoevoer

Het is cruciaal om te weten dat schimmels niet groeien in ruimtes met weinig zuurstof. Schimmels zullen voldoende zuurstof lezen om zich te vermenigvuldigen en te groeien. Tijdens de groei van de schimmel delen de cellen zich en vormen een massa. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zuurstof die ze inademen en om sporen te helpen produceren die de sleutel zijn tot de groei van de massa. Luchtbeweging speelt ook een cruciale rol bij de bestuiving, waardoor ze sneller in uw huis besmet raken. Als uw kamers een overvloed aan zuurstof en andere genoemde factoren hebben, heeft u waarschijnlijk een schimmelprobleem. Lucht is moeilijk te elimineren, maar u kunt de effecten ervan beheersen door een goede ventilatie.

Gebrek aan zonlicht

Schimmels gedijen goed op plaatsen zonder zonlicht. Bij blootstelling aan ultraviolette straling raakt de structuur van de schimmel beschadigd. Daarom zie je schimmel op plaatsen als het bos, waar weinig zonlicht doordringt. Het is essentieel op te merken dat binnenverlichting niet hetzelfde is als dat natuurlijke licht van het zonlicht, dat fotonen produceert die schimmels doden. Soms is het moeilijk om uw hele huis bloot te stellen aan zonlicht, maar u kunt op zoek gaan naar binnenverlichting die de golflengten van de zon emuleert. Dit zal de mottengroei in uw huis helpen elimineren.

Kortom

Het bovenstaande zijn enkele oorzaken die leiden tot de groei en verspreiding van schimmels in uw huis. Zoek deskundigen en producten die helpen deze elementen te beperken, waardoor de groei van schimmels ongunstig wordt.