Welke stijl inrichting past bij jou?

Dit zijn de verschillende interieurstijlen
Ben jij benieuwd welke stijl inrichting het beste bij jou past, zodat je de juiste items bij de meubelzaak kunt scoren? Wij zochten uit welke verschillende soorten interieurstijlen het meest populair zijn. Wedden dat jij jouw ideale stijl hiertussen zal vinden? Lees snel verder en ontdek meer!Scandinavisch

De Scandinavische interieurstijlen is een van de meest populaire stijlen van dit moment. Dit interieur oogt erg celan. Je zal er vooral veel strakke lijnen in terugzien. Sierlijke details kom je in dit interieur niet snel tegen. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van zachte tinten en natuurlijke materialen. Bezoek eens De Groot Wonen om jouw interieur een Scandinavische tint te geven.

Landelijk

Een landelijk interieur oogt erg warm en knus. Denk aan de oude boerderijen. Een landelijk interieur staat vol met oude doch functionele meubels. In deze interieurstijl wordt veel gebruik gemaakt van hout, maar ook van rotan en jute. Ook zul je mooie oude leren banken terugzien en tegels op de vloer.


Industrieel

Ben jij fan van stoere items? Dan is de industriële woonstijl wellicht iets voor jou. In deze interieurstijl wordt er veel gebruik gemaakt van hout in combinatie met metaal. Ook zal je veel beton terugzien op zowel de vloeren als de muren. Bij deze interieurstijl wordt er veel gebruik gemaakt van donkere kleuren. Ga voor een stoere leren bank en een robuuste eettafel en plaats gave metalen lockers in je woonkamer.

Bohemian

Ook het bohemian interieur is razend populair. In deze interieurstijl wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende vrolijke prints. Deze zie je terug op kussens in diverse vormen en maten, kleden en andere stoffen. Ook worden er veel natuurlijke materialen gebruikt. Om het geheel af te maken, kies je voor meerdere planten in huis. Koop opvallen de grote kamerplanten of combineer grote en kleine planten met elkaar. Ook hangplanten komen veel terug in deze interieurstijl.

Modern minimalistisch

De modern minimalistische stijl is vrij eenvoudig, strak en functioneel. Er worden slechts enkele accessoires en decoratie toegevoegd. De accessoires waarvoor er wordt gekozen in deze interieurstijl is vaak van erg goede kwaliteit en bij voorkeur van designers. In deze interieurstijl wordt er veel gebruik gemaakt van witte tinten, wat tevens gecombineerd kan worden met zwart.

Weet jij al welke interieurstijl het beste bij jou past? Ga dan eens op zoek naar items die precies bij jouw interieurstijl passen en geef je interieur een make-over.