Wie schrijft die blijft!

Wanneer staat het etentje met vrienden ook al weer gepland? Of wanneer hebben de kids voetbal? En wanneer moet ik ook alweer naar de tandarts? Deze vragen heb jij vast wel eens aan je partner of familielid gesteld. We vergeten het allemaal wel eens, onze afspraken. Lastig, vooral wanneer je echt iets belangrijks moet onthouden. Met een jaaragenda zijn deze problemen al gauw opgelost. Schrijf al jouw afspraken op en vergeet jouw afspraken nooit meer!

 

De elektronische agenda vs. de papieren agenda

In het huidige tijdperk is de elektronische agenda helemaal hip. We pakken onze mobiel, tablet of computer erbij en plannen onze afspraken in. Daarentegen wordt de papieren agenda tot op het heden door heel veel mensen gebruikt. Een papieren agenda heeft meerdere pluspunten. Je kan in een jaaragenda zowel jouw afspraken, als jouw notities noteren. Ook kan je zelf bepalen waar je iets opschrijft en hoe je jouw agenda indeelt. Daarnaast vinden veel mensen het handig dat je kan bladeren, zo kan je altijd snel en gemakkelijk naar de juiste bladzijde toe. Een papieren agenda is er in alle soorten kleuren en maten. Als je van structuur houdt kun je kiezen voor een agenda met een effen kleur. Wil je graag een good looking agenda? Kies dan voor een jaaragenda met bloemen, figuren, schilderijen of leuke uitspraken. Een jaaragenda kan jij helemaal naar jouw wensen inrichten. Je kan jouw agenda persoonlijk maken. Je kan bijvoorbeeld foto’s toevoegen of je kan jouw geliefden een leuke tekst laten schrijven. Ook kun je op een lege bladzijde in jouw agenda zelf iets creatiefs maken. Koop een jaaragenda die bij jouw past en ga het komende jaar georganiseerd tegemoet!

 

Schrijf herinneringen op

Heb je al eens van invulboekjes gehoord? Invulboekjes zijn perfect om jouw herinneringen in op te schrijven. Bij een invulboekje kun je denken aan een agenda of een notitieboek. Maar invulboekjes kunnen ook veel meer zijn dan dat. Denk bijvoorbeeld aan planners, waarin jij jouw dag tot op de minuut kan plannen. Vooral handig als je veel deadlines hebt, het geeft je namelijk een helder overzicht van wat er nog moet gebeuren. Daarnaast kan je bij een invulboekje ook denken aan een bullet journal. In een bullet journal kan jij al jouw afspraken, herinneringen, notities en gedachten kwijt. Alle bladzijdes in een bullet journal zijn leeg, je kunt het dus naar eigen wens invullen. Laat je creativiteit de vrije loop. Daarnaast kun je denken aan een bruiloft boek, een geboorteboek of een eetdagboek. Ga jij binnenkort op reis? Er zijn zelfs reisdagboeken te koop. In een reisdagboek kun jij alle mooie plekken, foto’s en herinneringen kwijt. Invulboekjes zijn voor iedereen geschikt. Schrijf jouw mooiste herinneringen op. Zo kan je altijd, wanneer je maar wilt, jouw herinneringen bekijken en bewonderen!