Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zo geef je het beste huisfeest ooit! 

Iedereen weet dat het huisfeest het ultieme sociale samenzijn is. In tegenstelling tot een club of bar heb je de volledige controle – je kiest de muziek, de gastenlijst, het eten en de sluitingstijd. Maar grote macht brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee, en als je de planning van een huisfeest niet goed aanpakt, kan je volgende uitnodiging worden verwijderd voordat deze zelfs maar is gelezen. Als je een fantastisch huisfeest wilt geven omdat je bijvoorbeeld afgestudeerd bent, moet je allereerst een geslaagd hoedje kopen. Gebruik daarnaast de volgende tips om je feest te laten slagen!

Starttijd

We zijn er allemaal geweest – je punctuele vrienden rocken precies op het moment dat je ze vroeg, terwijl je onhandige vrienden binnenwandelen nadat ze drie andere feestjes hebben afgesproken en blijven tot de zon opkomt. Om te zorgen voor een constante stroom mensen op je feest moet je mensen verschillende begin- en eindtijden geven. Vertel je tijdbewuste vrienden om om 22.00 uur te verschijnen en vertel je vrienden die geneigd zijn om te laat te komen om 20.00 uur, op deze manier *hopelijk* zullen de meeste van je gasten er tegelijkertijd zijn.

Gasten

Je kunt niet helemaal alleen feesten, dus de volgende stap op weg naar een episch huisfeest is om aan je gastenlijst te werken. Je gaat natuurlijk je vrienden uitnodigen, maar om een ​​onvergetelijk huisfeest te geven (thuis of onderweg), moet je mensen uit alle delen van je leven bij elkaar brengen en de magie gewoon laten gebeuren. Mensen komen natuurlijk naar je toe, maar ze komen ook om interessante, leuke nieuwe mensen (en mogelijk nieuwe partners) te ontmoeten – dus breng je werkvrienden samen met je universiteitsvrienden, nodig je geweldige ex-huisgenoot uit en die vent die je hebt ontmoet op dat festival destijds.

Thema

Elk episch feest heeft een thema. Het ritueel van het kopen van bijvoorbeeld een nerd kostuum zorgt voor opwinding en maakt mensen klaar om te feesten, en de hilarische kostuums die je vrienden aantrekken, zorgen voor eindeloze gespreksaanzetten en helpen echt om de groep bij elkaar te brengen. Het hoeven geen banale dingen te zijn, zoals toga-feestjes of de super creatieve ‘The 80’s’ – je zou een hoedenfeestje kunnen houden, een Rubik’s Cube-feestje, een Seven Deadly Sins-feestje? De mogelijkheden zijn eindeloos en iedereen zal zich net dat beetje meer vermaken. Zorg ervoor dat je het al je gasten vertelt, zodat niemand er stom uitziet.

Muziek

Om een ​​aantal redenen is je afspeellijst van het allergrootste belang: ten eerste wil niemand op een feest blijven als de muziek slecht is en de sfeer slechter. Maak de avond ervoor een superlange afspeellijst en plak deze op net als je eerste gasten arriveren. Als je echt in een creatieve bui bent, kun je de afspeellijst zo timen dat je een paar uur met kletsende deuntjes hebt, dan wat ragers om iedereen aan het dansen te krijgen, en dan een laatste uur of twee met meer ontspannen muziek om het af te ronden. Bovendien minimaliseert het maken van een afspeellijst de kans dat een van je gasten je smartphone pakt, ‘hun jam’ opzet en het overneemt.