Zo geef je leren meubels of je leren jas een nieuwe look

Het is niet meer van deze tijd om maar van alles te kopen en weer weg te gooien. Het is daarom goed om je te verdiepen in creatieve manieren om bestaande producten nieuwe leven in te blazen. Zo kun je heel goed je leren jas een nieuwe kleur geven of de bank een andere look. Hoe, dat lees je hier.

Zit je al weken thuis of ben je thuis aan het werk vanwege de coronacrisis dan kan het zomaar zijn dat je juist nu echt genoeg hebt van die leren bank waar je steeds tegenaan zit te kijken. Bovendien lijkt het wel alsof iedereen met z’n interieur bezig is, dus krijg jij ook de kriebels.

Die bank de deur uit doen, wil je liever niet, want het zit zo lekker. Bovendien heb je niet direct het budget voor een heel nieuw exemplaar. De oplossing is het zelf veranderen van je bank door voor een andere kleur te kiezen en daarmee het oppervlak meteen weer in een goede conditie te brengen.

Leer kun je prima opnieuw verven

Maar het is leer, zal je denken. En met leer kan je niks. Dat is nu juist zo leuk, want dat kan namelijk wel! Leer kun je opnieuw verven. Dat betekent dat je jouw leren bank, maar ook je leren jas, schoenen of tas een heel nieuw uiterlijk kunt geven. Hoe tof is dat! Kies dan wel voor een kwaliteitsproduct en de juiste handvatten. De Leerverfshop biedt jou alles wat je daarvoor nodig hebt.

Angelus leerverf is zo’n product dat niet verbleekt, niet breekt en niet gaat bladderen. Het is watervaste elastische acrylverf. Alle producten voor een voor- en nabehandeling zijn ook bij deze verfshop verkrijgbaar. Bovendien kun je er ook terecht voor de juiste penselen, sponzen, potjes, borstels, doeken, mesjes, cleaners en nog veel meer.

Addertje onder het gras: je bent niet meer te stoppen

Laat je er dus niet van weerhouden je bank aan te pakken. Dat kun je zelf prima doen, als je maar gebruik maakt van de juiste materialen. Er zit wel een addertje onder het gras. Heb je eenmaal die bank aangepakt, dan is de neiging groot dat je ook je leren laarzen, je oude leren tas of je motorjack een boost wilt geven. Gewoon doen!