Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zo kom je de gedeeltelijke lockdown door

Sinds 14 oktober zitten we met zijn allen in een gedeeltelijke lockdown. Het betekent dat de horeca weer dichtgaat en een heleboel leuke dingen niet doorgaan, we in veel gevallen de deur niet meer uit kunnen om te sporten en een reisje er al helemaal niet inzit. En dat terwijl de herfstvakantie ook nog voor de deur staat, voor een groot gedeelte van het land. Maar geen paniek, met deze tips kom je die halve lockdown moeiteloos door!

Game night!

Stormachtig herfstweer is sowieso een uitstekende gelegenheid om een bordspel op tafel te leggen, maar nu onze mogelijkheden beperkt zijn door de gedeeltelijke lockdown is dit helemaal een goed idee. Ga gezellig aan de keukentafel met het gezin of met die drie mensen die je wel thuis mag ontvangen de strijd aan! Maak de avond compleet met wat lekkere, gezonde snacks.

Verbeter je seksleven

De verkoop van sekspeeltjes zoals een vibrator is enorm gestegen sinds de wereld in de greep is van Covid-19. En dat is eigenlijk best logisch, want wat kun je nou beter doen wanneer je de deur niet uit mag of kunt, dan een fijne vrijpartij, of dat nou met jezelf is of samen.

Thuis sporten

Ben je wel graag actief maar wil je daar geen dildo bij gebruiken? Probeer dan eens thuis een nieuwe sport uit. Op YouTube zijn ontzettend veel tutorials te vinden; van een online yogales tot een lesje in boogschieten. Daar kun je makkelijk een hele dag mee vullen!

Probeer een nieuwe hobby

De tijd die je normaal gesproken gebruikt om aan de bar te hangen of uit eten te gaan, kun je nu mooi steken in het uitproberen van een nieuwe hobby. Heb je altijd al gedacht dat jij ook wel zo’n abstract schilderij kunt maken? Nu is het moment om het uit te proberen! Of heb je altijd spijt gehad dat je nooit piano hebt leren spelen? Na de halve lockdown ontpop jij je als de nieuwe Mozart. Altijd al willen fotograferen? Pak die camera en ga er op uit.