Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zo maak je jouw huis een stuk mooier voor de winter

De winter is meestal grijs, somber en koud. Maar deze somberheid hoeft zich niet binnen je eigen vier muren te verplaatsen. Om ervoor te zorgen dat je in de winter ook stijl en charme in je huis kunt toveren, hebben wij hier vele ideeën voor meer gezelligheid. Dus lees snel verder en ontdek hoe je je eigen huis een stuk mooier maakt met kerst.

Gebruik van kaarsen

De dagen zijn kort, de nachten lang en het is vroegdonker, dus de winter is de perfecte tijd voor kaarsen. Zet kaarsen op de vensterbank, op tafel of versier er de dressoirs mee. De absolute hit zijn geurkaarsen met typische winterse geuren zoals vanille, kaneel of sandelhout. Om je kaarsen een ideale plek te geven kun je ervoor kiezen om een salontafel aan te schaffen. Salontafels zijn er in alle soorten en maten dus kies er een die aansluit bij het interieur. Behalve op de salontafel kun je ook proberen om de kaarsen eens op de vensterbank te plaatsen. Dit zorgt weer voor een ander aangename sfeer in huis.

Window Colors

Met window colors kun je prachtige schilderijen maken voor je ramen. Op het internet vind je een grote selectie van prachtige winter sjablonen. Je hoeft ze alleen maar uit te printen en je bent klaar om te gaan. Ook voor wandelaars die voorbij komen lopen is dit een mooi aanzicht en is jouw huis met de window colors de eyecatcher van de straat.

Kussens en dekens

Natuurlijk mogen knusse, weelderige kussens en dekens niet ontbreken in de ideeën voor meer gezelligheid. De trendy kleuren voor kussens en dekens in het komende seizoen zijn gedurfde bessen tinten. Behalve de stijlvolle uitstraling van deze kussens en dekens houden ze je ook lekker warm bij een kerstfilm. Een win-winsituatie voor jezelf dus.

Stoelbekleding

Voor het koude seizoen kun je de stoelen in huis bekleden met dik, behaaglijk bont. Dit is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar absoluut ook gezellig. Het bontlaagje over een stoel ziet er ook heerlijk stijlvol uit. Behalve bont kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld lederen bekleding. Dit heeft een wat stoerdere uitstraling. Welke stoelbekleding je ook kiest, het zorgt altijd voor extra sfeer in huis tijdens de feestdagen.

Je huis zo gezellig mogelijk aankleden tijdens de winter is voor veel mensen een uitdaging. Er zijn ontzettend veel leuke accessoires die je kunt aanschaffen. Een gezellig tv meubel kopen is ook een optie. Kies ten alle tijde iets wat bij je interieur past.