Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zo richt jij de ultieme mancave in

Ieder man heeft op zijn tijd een plekje voor zichzelf, en misschien een paar van zijn beste vrienden, nodig. En de regels van de mancave zijn vooral dat het jouw regels zijn. Het is jouw plek om de dingen te doen die jij leuk vindt, zonder dat een ander je daarbij stoort. En het is zeker, wat tijd voor jezelf doet iedere relatie goed. Het is dan ook tijd om je eigen mancave in te richten, geheel op basis van je eigen wensen en eisenpakket.

Onmisbare items in de mancave

Zonder te generaliseren: veel mannen houden van sport. En hoe saai is het leven als je nooit een gokje waagt? Nu we aan de vooravond staan van het legaliseren van online gokken in ons land, worden sportweddenschappen steeds populairder. Je wil dan ook zeker een televisie in je mancave om de sport waar je op hebt ingezet te bekijken. Daarnaast is het nooit verkeerd om met je vrienden te genieten van een goed glas bier en een toffe film. En als je die televisie dan ophangt, koppel er meteen een spelcomputer aan. Natuurlijk wil je lekker kunnen zitten. Heb je er de ruimte voor, kies dan ook voor een comfortabele loungebank of een paar goede relaxstoelen. En… wat is een mancave zonder een koelkast gevuld met fris en drank en een voorraadkast met vol eten.

Terug naar de tekentafel

Je weet nu wat je zeker in een beetje mancave wil hebben. Ondanks dat de wetenschap welke musthaves je zeker wil kopen, heb je wel wat stappen overgeslagen. Want, waar in huis of in de tuin ga jij die mancave maken? Een geschikte ruimte vinden kan heel makkelijk zijn, maar ook een enorme klus. Eigenlijk is ieder stukje ruimte dat je over hebt om te toveren tot een mooie mancave. Tegenwoordig zijn overkappingen in de tuin ook enorm hip, prima materiaal om een mancave in te maken! Een mooie kelderruimte of een garage zijn ook prima om te vormen tot een mancave. Maak vervolgens een plan, hoe ga je het inrichten? Wil je een bepaald thema of houd je het basic? En vergeet vooral die musthaves niet om de mancave tot jouw nieuwe favoriete plaats te maken. Kies voor donkere kleuren voor een mannelijke en sfeervol ingerichte ruimte. Heb je meer met lichte kleuren? Geen probleem, jouw mancave en jouw regels.

Als je wifi maar goed is

Wifi, het voelt tegenwoordig bijna als de zuurtstof die we ademen. Het is een onmisbaar goed geworden, zeker in de mancave. Wil je nog eens een filmpje naar je televisie streamen, online gamen of je Spotify playlist doot de speakers laten knallen, dan is er niets irritanter dan een slechte internetverbinding. Bevindt je mancave zich op grote afstand van het modem, dan is een wifiversterker een aanrader. De wifiversterker versterkt, zoals de naam het al zegt, het wifisignaal. Kies je voor een draadloze versterker, dan plaats je deze in een stopcontact op het punt waar het signaal nog net sterk genoeg is. De versterker herhaalt namelijk het signaal, en je wil alleen een sterk signaal herhalen. Hiermee kan jij in je mancave van al je gadgets genieten, zonder last te hebben van een zwak signaal.