cashback vergelijken

Zo scoor je de leukste meubel deals

Een leuke en mooie inboedel wilt iedereen wel. Tegenwoordig begint het steeds meer een trend te worden om juist unieke speciale meubels in huis te hebben. In dit artikel leggen wij uit hoe je deze meubels kunt scoren tegen de juiste prijzen. Zoals een mega sale, of als je de cashback wilt vergelijken met andere aanbiedingen. 

Marktplaats

Marktplaats is een goede plek waar meubels tegen zeer lage prijzen worden aangeboden. De meubels komen overal vandaan en zijn dus ook uniek. Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding is het alleen wel handig om zo snel mogelijk een advertentie eigenaar te benaderen om een afspraak te maken voor een prijs of bezichtiging. De goede spullen zijn namelijk in rap tempo verkocht aan een andere koper. Om dit voor te zijn kun je ervoor zorgen om regelmatig opnieuw naar advertenties te bekijken en de pagina te verversen voor de nieuwe advertenties. Op marktplaats zijn daarbij zoals vaak wordt gedacht niet alleen tweede hands producten te koop maar ook nieuwe producten die goedkoper worden aangeboden. 

Kringloopwinkel

Een kringloopwinkel is een goede plek om goedkoop aan je unieke meubels te komen. Hier kan je veel spullen zien en dit is direct te zien (voordeel tegenover online). Vaak is de concurrentie van andere kopers ook een stuk minder dan op marktplaats.

Meubel of interieurzaak

Een meubel of interieurzaak heeft vaak een groot assortiment aan meubels. Hier kan je de verschillende modellen bekijken en even uitproberen. Het voordeel is dat als er een nieuwe trend is dat deze vaak hier eerder te koop staan dan op kringloop winkels. Bij een meubelzaak liggen de prijzen wel vaak hoger dan op andere verkoopplekken. Wel kan er gevraagd worden naar de acties. Vaak hebben bedrijven verschillende producten in de aanbieding staan. Of ze heb een hoek in de winkel waar alles is afgeprijsd.