Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zo vier je ‘gewoon’ Sinterklaas maar dan anders

Of er nu een intocht is of niet, sinterklaas moet natuurlijk wel gevierd. Want jij laat het moment dat je even in een gedicht de draak met je familie of vrienden kunt steken om ze daarna met een cadeautje te verwennen natuurlijk niet voorbij gaan. Dus vieren we Sint, gewoon maar dan net een beetje anders… 

Groots kan niet, thuis met de hele vriendengroep ook niet. Maar groots uitpakken, dat kan wel. Met de leukste cadeautjes en gedichten. Hoe? Dat lees je in onze tips. En we geven je gelijk een hint voor de leukste cadeautjes. 

Via de achterdeur

Nee niet stiekem maar anders. Wonen je ouders of vrienden dicht in de buurt? Dan kun je de cadeautjes namelijk gewoon als een echte Sint op de stoep zetten of aan de deur hangen. Dat kan bij de voordeur maar je kunt ook afspreken om de poort op een bepaald tijdstip open te laten en de spullen bij de achterdeur of bij het schuurtje te zetten. Daarna ga je met elkaar op het afgesproken tijdstip online en deel je gedichten en pak je cadeautjes uit. 

Tip: Wil je een echte verrassingsavond, dan lever je er ook hapjes en/of drankjes bij. Of maak je elkaars dinertje of lunch. Spannend om te zien wat iedereen voor elkaar maakt of koopt. 

Cadeautje:

Zijn je vrienden echte woontrend volgers? Geef ze dan een hip cadeau in hun stijl. Koop kandelaars voor romantische lange winteravonden of fotolijstjes met een leuke herinnering er in. En wat dacht je van een zachte plaid om te ‘knuffelen’. 

Gek op shoppen? Maar ook voor te zuinige vrienden of juist een te gulle. En wat dacht je van de hint om een rondje te geven als het terras weer open gaat? Het cadeau: een portemonnee natuurlijk. Stop er wel al een muntje in anders brengt het ongeluk. 

Feestbeesten,maar ook iemand die nu gaat fietsen of skeeleren omdat teamsporten niet mogen, geef je een hip heuptasje. Ook handig voor nu. En wil je er echt een Corona gedicht bij maken, stop er dan een klein flesje handgel en een mondkapje in. Succes en gelach gegarandeerd. Ook een klein briefje of kaartje met een knuffel is natuurlijk een leuke optie. 

Als je afstand voelt

Woon je niet bij elkaar om de hoek, dan kun je je cadeautjes natuurlijk opsturen. Bestellen en direct bij degene thuis laten bezorgen kan ook. Op de dag vieren doe je, zoals hierboven omschreven, gewoon online. Een cadeaubon in plaats is natuurlijk ook een idee. Maak een mooie bon en stuur of breng het cadeau later. Zo kun je toch persoonlijk shoppen. Zit online er niet in… vier het dan beide apart en maak een avondje om filmpjes en foto’s te delen.  

Cadeautips voor familie en vrienden die je nu moet missen? Een kapten and son rugzak of reistas zodat ze er klaar voor zijn zodra het weer mag. Je laat ze dan subtiel ook weten hoe erg welkom ze zijn. Ook voor een studiebol of gewoon een trendsetter is dit een geweldig cadeau.