Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zorg dat je niet uitglijdt in huis!

Ben jij ook wel eens bang dat je uitglijdt als je uit bad stapt? Of als je gewoon in de woonkamer loopt over de gladde vloer? Wij geven je een aantal tips om dit te voorkomen.

Veilig badderen

Als je uit bad stapt kan het nog wel eens zo zijn dat het een glibberige boel is met al dat water en zeep. Dan is de kans natuurlijk groot dat je uitglijdt. De gevolgen hiervan kunnen heel slecht uitpakken en dat willen we natuurlijk met ze alle voorkomen. Daarom raden wij altijd aan een antislipmat naast je bad te leggen waar je uitstapt. Zo voorkom je vervelende ongelukken in de badkamer!

Mensen gebruiken de antislipmatten ook nog wel eens voor oudere huisdieren die niet meer zo gemakkelijk op kunnen staan. De mat zorgt ervoor dat zij met opstaan meer grip hebben. Ook kun je de antislipmat naast je bed leggen als je bijvoorbeeld wat wankel op je benen staat. Dan heb je met het uitstappen van bed meer grip en zal je minder snel uitglijden.

Welke zou ik kiezen?

De antislipmatten zijn in veel verschillende kleuren en motieven te verkrijgen. Zo is er voor iedere badkamer een mooie passende kleur of motief. Wil je een mat voor in je douche? Zorg er dan altijd voor dat je een mat aanschaft met zuignappen eronder. Door het stromende water zal de normale soort badmat gaan drijven en dit kan ook weer zorgen voor ongelukken.

Pas op voor de gladde vloer

Glijd je ook wel eens bijna uit thuis? Helaas gebeuren er dagelijks nog veel ongelukken in huis. Het is daarom aan te raden om antislip sokken aan te schaffen. Deze hebben antislip nopjes aan de onderkant waardoor er meer grip ontstaat. Dit zorgt ervoor dat je veilig van A naar B kunt lopen zonder uit te glijden. Zo ben je zelfverzekerder met lopen in huis.