De perfecte WC rolhouder

Misschien heb je nog niet veel over een WC rolhouder nagedacht maar als je verhuisd of je badkamer / WC renoveert kom je opeens erachter, dat er heel veel verschillende WC rolhouder bestaan.

Een WC rolhouder is een accessoire die niet in je toilet mag ontbreken. Niemand vind het fijn om tijdens een toiletbezoek te moeten zoeken naar Wc-papier. Afhankelijk van de ruimte die je in je badkamer of je WC hebt, bestaan er verschillende manieren om je WC rolhouder te installeren. Zo bestaan er hangende WC-rolhouders en staande toiletrolhouders. Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen.

Zwarte WC rolhouder

Is jouw badkamer of WC toe aan een make-over? Ben je op zoek naar een stoere en industriële sfeer? Dan is er geen makkelijkere manier om je badkamer of WC een nieuwe look te geven dan bepaalde accessoires te vervangen. Een zwarte Wc rolhouder in kombinatie met een zwarte zeeppomp en een mooie plant kan de looks van je badkamer al helemaal veranderen. Ook het materiaal kan veel verschil maken. Kies je voor een metaal, aluminium of kunststof houder? Kies je voor een rolhouder met Klep of zonder Klep? De WC rolhouder is een badkamer accessoire dat je niet wil missen. Maar waar plaats je jouw nieuwe WC rolhouder eigenlijk?

Inbouw van je WC rolhouder

Afhankelijk van de inrichting van je badkamer of WC kies je voor een andere inbouw van je WC rolhouder. De rolhouder moet natuurlijk in de buurt van WC geplaats worden, zodat je niet veel moeite moet doen, om het WC-papier te pakken. Ook is het handig om de WC rolhouder niet in de buurt van het wasbak te plaatsten, om nat WC papier te vorkomen. Een WC-rolhouder kan zowel met schroeven als ook heel makkelijk met een plakstrip constructie tegen de tegels bevestigt worden. Belangrijk is dat deze vast zit, goed bij het interieur past en makkelijk te bereiken is.

Heb je voldoende ruimte en wil je liever niks tegen je muur aan bevestigen? Kies dan voor een staande WC rolhouder.

WC rolhouder staand

Een staand WC rolhouder staat natuurlijk ook in de buurt van de WC en bied vaak voldoende ruimte om ook nog WC papier op te bergen. Soms vind je zelf handige combinaties van een WC rolhouder en een toiletborstel. Zo heb je alle essentiële items in de buurt en ben je perfect voorbereid om gasten te ontvangen en een opgeruimd WC en badkamer te laten zien. Voor tips en inspiraties ga je naar een leuke sanitair winkel in je buurt of laat je door verschillende blogs en websites inspireren.