Hoe kies je het juiste kinderbed

Kies een kinderbed voor slaapkamer van je kleintje, zo maak je deze moeiteloos compleet. Of je nu op zoek bent naar een stapelbed voor broers en zussen die een kamer delen of een opbergbed voor een kleine slaapkamer, bij ons vind je wat je nodig hebt.

Kinderbedden hebben fascinerende kenmerken en ontwerpen, dus jouw kind overhalen om naar bed te gaan behoort tot het verleden. Zij vinden het geweldig om de ladder op te klimmen op hun hoge kinderbed en ze zullen er zelfs naar uitkijken om dingen weer op hun plek te zetten.

Mooie bedden voor kinderen

Kinderbedden bieden optimaal comfort en bieden tegelijkertijd een aantrekkelijke slaapruimte.

Kinderbedden in verschillende uitvoeringen, vormen, maten en materialen. Je kunt kiezen uit kinderbedden met opbergruimte, autobedden met verlichting en witte kinderbedden. Het is ook belangrijk om een ​​bed te kiezen dat kinderen helpt te genieten in hun eigen kamer en dat past bij de kamer. Onze bedden zijn ontworpen met het oog op comfort en veiligheid en kunnen kinderen helpen om zich te vermaken, te spelen en te slapen.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je kleintjes te overtuigen om in bed te kruipen. Maak het af met een van onze  kindermatrassen  voor ultiem comfort. Om geïrriteerde snuffels te voorkomen, bekijk onze  anti-allergie kussens, ideaal voor de gevoelige huid en allergieën. Help de matras van het kind droog en beschermd te houden tijdens die kleine nachtelijke ongelukjes met een  waterdichte matrasbeschermer. Maak de look af met onze leuke collectie coole kinderbeddengoed, geweldig om kleur en persoonlijkheid toe te voegen aan de kamer van het kind.

Stapelbedden

Perfect voor het delen van de slaapkamers, je kunt een stapelbed voor twee personen bestellen of een stapelbed met een extra onderschuifbed eronder om drie bedden te maken, perfect voor die drukke logeerpartijtjes en vriendjes die komen slapen.

Hoogslapers kinderbedden

Net als bij een stapelbed, bieden hoogslapers een verhoogd bed, in tegenstelling tot een stapelbed hebben hoogslapers geen tweede stapelbed eronder, maar bieden ze in plaats daarvan vrije ruimte die je kunt gebruiken zoals jij dat wilt.

Sommige hoogslapers zijn inclusief een bureau of zithoek, andere bieden je de mogelijkheid om je eigen meubels toe te voegen. Personaliseer de hoogslaper van de kinderen en voeg een kledingkast toe voor opslag en andere nuttige ruimte-optimaliserende functies, zoals een bureau voor hun computer of tv of zelfs een kleine zithoek waarin ze kunnen chillen.