Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lekker luieren en buiten dineren in je loungestoel

Er gaat niets boven quality time buiten doorbrengen, genietend van het weer en de veilige omgeving van het huis. Dit allemaal met een loungebank in jouw tuin.

Lekker luieren en buiten dineren

Van chillen in de zon tot lunchen en dineren in de buitenlucht, de tuin kan gemakkelijk het verlengstuk van het huis worden. Het enige dat je hoeft te doen, is een kwalitatief, weerbestendig tuinmeubilair aanschaffen. De inrichting van de buitenruimte draait om geschikte materialen. Je kunt zo jarenlang genieten van je perfecte buitenopstelling als je vanaf het begin de juiste kiest – zoek die van synthetisch rotan, duurzaam teakhout of roestbestendig metaal.

Welk loungebank past het beste bij jou?

  • Aluminium tuinsets – lichtgewicht, gemakkelijk te verplaatsen en weinig onderhoud. Een goede optie als je de mogelijkheid wilt hebben om de opstelling naar wens aan te passen. Past goed bij moderne en eigentijdse stijl.
  • Houten tuinmeubelen – als ze van stevige houtsoorten zijn gemaakt, gaan ze jaren mee, maar moeten ze regelmatig worden behandeld. Een houten loungebank voor in de tuin gaat nooit uit de mode.
  • Tuinmeubelen van synthetisch rotan – imiteert perfect natuurlijk vlechtwerk, maar is veel onderhoudsvriendelijker. Traditionele uitstraling, maar dankzij zijn populariteit vaak in een bijgewerkte versie.

Hoe kies je de juiste loungebank voor in de tuin?

  • Grote achtertuin – ga voor een ruime set aan meubilair bestaande uit tuinbanken, salontafels en fauteuils of ligstoelen.
  • Middelgrote tuin – een eettafel voor buiten is dan misschien een perfecte keuze voor jou, vooral als je graag diners en barbecues organiseert.
  • Klein terras – zoek  bistrosets en balkonmeubilair. Met compacte sets kun je een klein gezelschap van 2-4 personen zitten, afhankelijk van de ruimte die je hebt.

Geniet van de zon

Als we aan het tuinseizoen denken, komt er één ding in ons op: de zon. Om het zonnige weer ten volle te waarderen, heb je een comfortabele ligstoel of op zijn minst een verstelbare tuinstoel nodig. Als de hele dag in de zonnestralen doorbrengen een beetje te veel is, is daar een eenvoudige oplossing voor: een parasol die je beschermt als het te warm wordt.

De ideale loungebank voor buiten

Versier de achtertuin met tuinmeubilair. Om dit te bereiken, begin je met plantenpotten en creëer je veel groen in je tuin. Hoe staat een salontafel of een terrasverwarmer in de tuin? Of een vuurkorf die je makkelijk kunt verplaatsen