Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zo regel je het snelste en goedkoopste internet abonnement!

Maandelijks mag je al diep genoeg in de buidel tasten om vaste lasten als energie en boodschappen te dragen. Het leven wordt alsmaar duurder en daarom zoek je wellicht naar zaken waar je wel op kunt besparen. Goed nieuws! De kans is groot dat je flink wat euro’s kunt overhouden als je je huidige internet abonnement onder de loep neemt!

Nieuw contract afsluiten

Ben je al jaren trouw aan je internet provider en zit je niet gebonden aan een vaststaand contract? Dan is het vrijwel met zekerheid te zeggen dat je per maand flink wat kunt besparen. Door over te stappen sleep je namelijk een gigantische welkomstkorting in de wacht, die oploopt tot wel 50% per maand in het eerste (half) jaar van je nieuwe abonnement. Dat komt al snel neer op een bedrag tot €25 per maand dat je uitspaart!

Er is niet per se één aanbieder die het voordeligst is, want dat verschilt per type abonnement en per moment. Controleer daarom zelf eenvoudig de deals in de vergelijker ProviderCheck.nl, waar je aan de hand van een postcode check razendsnel alle aanbiedingen van het moment kunt zien.

Sneller internet voor lager maandbedrag

Door die welkomstkorting kan het zomaar zijn dat je sneller internet bemachtigt voor een lager maandbedrag. En dat is natuurlijk altijd prettig! Zet die afloopdatum van dat vaste contract ook maar alvast in je agenda, want de kans is groot dat je daarna weer opnieuw voordeel kunt pakken door over te stappen.

Sneller internet afsluiten komt overigens in veel huishoudens van pas. De afgelopen jaren zijn we de verbinding intensiever dan ooit gaan gebruiken. We videobellen, streamen, gamen en maken gebruik van gadgets op basis van apps. Door deze zaken kan de snelheid per apparaat afnemen. Met een sneller abonnement is dat opgelost. In de vergelijker zie je overigens ook of er al glasvezel beschikbaar is op jouw adres.

Extra cadeaus bij combinatie tv

Wie van het grootste voordeel wil genieten en daarnaast graag voor de buis hangt die moet zonder twijfel overwegen om internet te combineren met televisie, omdat hierbij de welkomstkorting nóg hoger oploopt. Vroeger werd vaker het alles-in-1 pakket afgesloten, waarbij ook bellen inbegrepen zat, maar tegenwoordig gebruiken we voornamelijk onze mobiel. Ook op dat abonnement kun je korting krijgen als je die afsluit bij dezelfde (of gekoppelde) provider. Denk aan KPN, T-Mobile en Ziggo (Vodafone).

Daarnaast zitten er vaak nog extra presentjes bij je overstap inbegrepen. Zo komen bijvoorbeeld wifi-versterkers, smartwatches en abonnementen op streamingsdiensten in het aanbod voorbij. Daarnaast geniet je van de gratis overstapservice, wat wil zeggen dat je nieuwe aanbieder je huidige abonnement opzegt en ervoor zorgt dat de overgang soepel verloopt. Zo zit je geen dag zonder internet en geniet je na overstap van een lagere rekening.