Creëer sfeer met een wandlamp

Klaar om een ​​sfeer te creëren, een favoriet kunstwerk te verlichten of je muur te wassen met licht? Zo oud als de gloeilamp, wandverlichting of schansverlichting, heeft in de loop der jaren een lange weg afgelegd. Tegenwoordig kun je een enorme variëteit aan traditionele en eigentijdse wandlampen kopen.

Wat zijn de voordelen van wandlampen?

Wandverlichting biedt een bron van algemene verlichting die werkt met plafondlampen om een ​​oriëntatie te bieden en een bepaald deel van de kamer subtiel te accentueren. Op ooghoogte gemonteerd, kunnen wandlampen een sterk designstatement vormen dat niet over het hoofd mag worden gezien. En wandverlichting kan ook een grote ruimtebesparing zijn, bijvoorbeeld voor jouw slaapkamer.

Welke stijl past bij jouw kamer?

Wil je een muur accentueren met een vel verlichting? Of misschien wil je je foto’s uitlichten? We hebben een hele reeks wandverlichting die zijn ontworpen met verschillende doelen in gedachten.

Kan ik wandlampen gebruiken zonder andere lichtbronnen?

Dus je houdt alleen van wandlampen? Of dat werkt, hangt af van het effect dat u wilt creëren en van wat voor soort kamer we het hebben. In een woonkamer zou je een gezellige sfeer kunnen creëren, wat prima is als de kamer licht is met grote ramen.

Of wat dacht je van in een eetkamer? Ga voor een beetje sfeer – en creëer een opvallend middeleeuws effect. In een kantoor is alleen vertrouwen op wandlampen echter niet voldoende als je taakverlichting nodig heeft voor jouw werk.

Wandlampen industrieel

Industriële wandlampen zijn ideaal om extra verlichting te creëren, een sfeervolle sfeer in een kamer te creëren of ze kunnen gewoon een decoratief stuk zijn. Kies uit een breed assortiment klassieke, moderne, rustieke tot industriële wandlampen die bij jouw stijl en design passen.

Voor welke ruimte u ook een lamp kiest, u kunt er zeker van zijn dat we lampen hebben die bij bepaalde ruimtes of decoraties passen. Bekijk ook ons ​​assortiment slaapkamer- , woonkamer- of zelfs buitenwandlampen.

Breng meer licht of sfeer in jouw kamer met een wandlamp. Een lamp met indirect licht geeft de door jou gekozen kamer direct een warmte, uitnodigend en gezellig gevoel! Als je een grote kamer hebt en extra verlichting nodig hebt, kun je wat lampen combineren met je hangende of plafondlampen of als je een kleine kamer hebt, kun je een illusie creëren met een wandlamp om ruimte en licht te creëren.