Een industriële tafel als fraai middelpunt van je huis

Een industriële eettafel is mooi en een zeer functioneel middelpunt van het huis. Met veel passie gemaakt in de exacte maat, vorm en stijl die je maar wilt, is dit een tafel die een adembenemend en zeer functioneel middelpunt zal zijn in de eetkamer of keuken.

En omdat industriële tafels zijn gemaakt van de sterkste en mooiste materialen, kan het tegen een stootje.

Ons assortiment industriële meubelen is origineel en uniek voor ons. Elk nieuw ontwerp is gebaseerd op een traditionele vintage industriële stijl en zorgt tegelijkertijd voor moderne functionaliteit.

Alle industriële tafels zijn vakkundig gemaakt van een zorgvuldig geselecteerd palet van grondstoffen, waaronder eiken, walnoot, staal, messing en koper. Door gebruik te maken van een mix van de nieuwste fabricageprocessen en handmatige afwerking, zijn geen twee stukken precies hetzelfde, elk met zijn eigen kenmerken.

Eettafels in industriële stijl kunnen een geweldig accent zijn in een keuken of eetkamer. We raden je aan om voldoende ruimte te laten in het huis als je kiest voor een industriële look. Het grote voordeel van dit ontwerp is dat je gemakkelijk de verschillende decors, kleuren, stijlen etc. kunt beheren en combineren.

Industriële eettafels zijn meestal vierhoekig. Je kunt de plaatsing van de tafel met vierhoekige eettafels beter afstellen. Ze zijn de ideale oplossing voor grote gezinnen en bedrijven.

Je kunt kiezen voor zilveren poten op een massieve grijze tafel en de futuristische sfeer verhogen. Wat betreft de voorkeur, kun je er zeker van zijn dat jouw meubels altijd passen bij het industrieel design, en zelfs als je het interieur op een dag drastisch wilt veranderen, hoef je de tafel niet te veranderen.

Industriële eettafel bestellen

De tafel is vaak het middelpunt van de woon- of eetkamer; de plek waar we dineren en socializen. Met een van onze prachtige, robuuste grenen of eiken industriële eettafels die indruk zullen maken op je gasten en jarenlang meegaan.