Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zonwering

Zonwering is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, effen, gestructureerde, verduisterende en gemakkelijk te onderhouden stoffen, uitsluitend ontwikkeld voor goede zonwering. We hebben verschillende typen zonwering in het assortiment.

Zonwering – rolluiken

Rolgordijnen bieden een elegante, maar functionele rolgordijn. Met een breed scala aan prachtig ontworpen stoffen, kun je zeker de juiste stof vinden die bij jouw behoeften past.

Beschikbare materialen zijn onder meer vlam vertragend, reflecterend, verduisterend, uni-view en projectiescherm, die gemakkelijk kunnen worden gecoördineerd met ons assortiment verticale jaloezieën, waardoor het mogelijk is om stoffen van beide soorten jaloezieën binnen hetzelfde gebied te matchen.

Houten jaloezieën – zonwering

Het mooie van houten jaloezieën is hun veelzijdigheid, vandaar de stijgende vraag naar dit type jaloezieën. Er is een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen om ervoor te zorgen dat  jaloezieën passen bij elke kamer in huis of in elke stijl van inrichting.

Houten jaloezieën geweldige moderne uitstraling voor elke omgeving waar privacy en hygiëne voorop staan, omdat ze niet alleen gemakkelijk schoon te maken zijn, maar ook waterdicht.  De houten jaloezieën, speciaal ontworpen voor installatie op ramen of deuren, zijn ideaal voor gebruik in elke kamer van jouw huis of kantoor, aangezien ze volledig in het raam zijn geïntegreerd..

Shutters – zonwering

Shutters worden snel een van de meest gewilde raambekleding vanwege hun vermogen om zowel het interieur als de buitenkant van elk pand te veranderen. Door hun luxe uitstraling en veelzijdigheid in licht, ventilatie en privacy bieden shutters een unieke oplossing die met gordijnen of jaloezieën niet mogelijk is.

Shutters zijn vaak speciaal gebouwd en ontworpen om zo te passen bij elke raamvorm of afmeting door middel vanop maat gemaakte service en worden ze allemaal geleverd met goede garantie. ( gemiddeld 2 jaar )

Of je nu op zoek bent naar klassiek of modern, er is vaak een enorm scala aan kleuren voor elke stijl.

Van houten jaloezieën, rollers, verticale en jaloezieën tot serre, dak, shutters en kindergordijnen, zonwering is er over het algemeen voor elke kamer.